İster Çantada İster Cepte Taşıyın: Leitz Complete Portatif Mini

Leitz Complete Portatif Mini

Leitz’in Bluetooth üzerinden çalışan Leitz Complete Portatif Mini hoparlörü, portatif yapısı sayesinde müzik dinlerken kablolara bağlanma problemini ortadan kaldırarak kullanıcısın özgürlük sunuyor.

Müzik dinlerken ya da film izlerken kolaylık sağlayan Leitz Complete gibi portatif hoparlör sistemlerini istediğiniz yere götürüp akıllı telefon, tablet bilgisayar ve dizüstü bilgisayarınızla kullanabiliyorsunuz.   3.5mm kulaklık girişi üzerinden ve kablosuz Bluetooth teknolojisine sahip tüm cihazlarla kullanılabilen Leitz Complete Portatif Mini hoparlör, USB üzerinden şarj edilerek kullanılıyor.

Leitz Complete Portatif Mini

MicroSD kart desteğine sahip olan mini hoparlör, entegre mp3 çalar özelliğine de sahip. MicroSD kartınızı takarak kartın içerisindeki müziğinizi portatif mini hoparlör üzerinden dinleyebilmeniz mümkün. Hoparör üzerinde yer alan tuşlar aracılığıyla bir sonraki ya da bir önceki şarkıya dönebilme ve şarkıyı durdurup, çağrı alma gibi özellikleri kontrol edebiliyorsunuz. Eller serbest kullanıma da uygun olan Leitz Complete Portatif Mini hoparlör, sesli konferans yapabilmenizi sağlayan dahili mikronla birlikte geliyor. Çantanıza, hatta cebinize atıp rahatlıkla istediğiniz yere götürebileceğiniz Leitz Complete Portatif Mini hoparlör, 60x54x60mm boyutlarında ve 0.23 kg ağırlığında.

ViewSonic ’ten Ofis İçin Ergonomik Çözüm