İşte yeni Sony Xperia 5G amiral gemisi modeli

Sony Xperia 1 II Review 011

Sony’nin önümüzdeki dönemde satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli ortaya çıktı. İşte yeni Sony Xperia 5G ile ilgili tüm detaylar.

Son yıllarda mobil pazarda silik bir görünüm çizen Sony yeni amiral gemisi modeli için kolları sıvamış durumda. Japon teknoloji devinin bu yıl içerisinde tanıtması beklenilen yeni amiral gemisi modeli,  sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan Evan Blass tarafından ortaya çıkarıldı.

Blass şahsi Twitter hesabından yeni Sony Xperia amiral gemisi modeline ait ilk görüntüyü paylaştı. Dilerseniz bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony Xperia 5 II 100

Karşınızda yeni Sony Xperia 5G modeli

Açık konuşmak gerekirse yeni Sony Xperia 5G tasarım açısından çok da iddialı görünmüyor. Keza Sony bu tasarım algısı yüzünden ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Fakat baktığımızda tasarım tarafında bir değişikliğin olmadığını görüyoruz. Yine alt ve üst kısımdaki kalın çerçeveler aynı şekilde varlığını koruyor.

Açıkçası diğer üreticilerin ekran altı kameralar için çalışmalar yaptığı bir dönemde Sony’nin hala bu tarz bir tasarımda ısrarcı olması çok da mantıklı değil.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Sony’nin yeni amiral gemisi modelinin ismi hala netleşmiş değil. Muhtemelen önümüzdeki günlerde Sony’nin yeni amiral gemisi modeli de tam ismine kavuşacaktır.

Şunu da hatırlatalım. Sony muhtemelen yeni amiral gemisi modeli için 999 dolar civarında bir etiket belirleyecektir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz. Hali hazırda Sony’nin yeni amiral gemisi modelini tanıtmasına daha hayli zaman var.

iPhone 12 Lidar tarayıcı ile gelecek