İşte en çok satan PS4 oyunları!

PS Plus Eylul ayi oyunlari aciklandi1

#İŞBİRLİĞİ

PlayStation 4’ün bu neslin şampiyonu olduğunu şimdiden söyleyebiliriz. Keza şu saatten sonra Xbox One satışlarının patlaması ve PS4’ü geçmesi pek de olası görünmüyor. Muhtemelen PS4’ün, Xbox One’a satış rakamları bazında fark attığı ülkelerden birisi de Türkiye’dir. Zira ülkemizde genel olarak konsol oyuncularının büyük bir kısmı PS4’ü tercih etmiş durumda. Peki PS4’ün can damarı olarak nitelendirebileceğimiz PS Store’de 2017’nin en çok satan oyunları hangileri olmuştur dersiniz?

FIFA 18, PS4 oyuncularının favorisi

Birçok konsol sahibi, mutlak olarak arkadaşları ile keyifle oynayabileceği oyunları öncelikli olarak tercihliyor. En azından şimdiye kadar yapılmış olan anketlerden çıkan sonuç bu yönde. Doğal olarak arkadaşla oynanabilecek en keyifli oyunlar futbol oyunları oluyor. Bu alanda da FIFA’nın PES’e olan üstünlüğünü tartışmaya sanırım gerek yok.

Haliyle PS4 oyuncularının ilk tercihi de FIFA 18 olmuş durumda.

PS Store en çok satan oyunlar zirvesinde FIFA 18 bulunuyor. İşin ilginç yanı, 2017’de en çok satan 10 oyun arasında 2 FIFA oyununun yer alıyor olması. Öyle görünüyor ki konsol sahipleri genel olarak futbol müsabakalarından hoşlanıyor.

Ülkemizde de PS4 kafelerde ağırlıklı olarak FIFA 18 oynanmakta. Artık PES serisi o kadar tercih edilmiyor. Neyse, lafı daha fazla uzatmadan sizleri 2017’de en çok satan 10 PS4 oyunu ile başbaşa bırakalım. Bu arada tekrardan belirtelim, bu listedeki oyunlar sadece PS Store satış rakamları baz alınarak sıralanmıştır.

1. FIFA 2018

Ekran Resmi 2018-01-08 20.38.09