Işık Hızında İnternete TP-LINK Dopingi

RE200

TP-LINK, Turkcell Superonline ile yeni bir işbirliği başlattı. Fiber internet müşterileri, TP-LINK’in yüksek hızlı menzil genişletici modeli RE200’ü Turkcell Superonline’dan alabilecek.

Özellikle geniş ya da kalın duvarlar, ahşap kaplamalar bulunan ev ve ofislerde, kablosuz ağ sinyallerinin her yere ulaşması sorun olabiliyor. Bağlantı şekli nasıl olursa olsun bu tip yapılarda yaşanan kapsama alanı ihtiyacı, menzil genişletici ürünlerle kolayca çözülebiliyor. Modem/router’dan aldığı kablosuz ağ sinyalini, bulunduğu yerde tekrarlayarak aktaran menzil genişleticiler, kapsama alanı ihtiyacı bulunan fiber internet kullanıcıları için de en uygun çözüm olarak öne çıkıyor.

RE200

Müşterilerinin aldığı hizmet kalitesi yanı sıra abonelik boyunca yaşadıkları deneyimi artırmayı planlayan ve müşterilerinin her türlü sorunlarına farklı çözümler sunmayı amaç edinen Turkcell Superonline, menzil genişletici ile ışık hızında interneti evlerde müşterilerinin istediği yerlere taşıyacak. Turkcell Superonline fiber internet müşterilerine faturaya ek ödeme seçeneği ile 120 TL’ye sunacağı RE200 menzil genişletici ile müşterilerine yaşattığı ışık hızında fiber deneyimini geliştirmeyi ve modeminin kablosuz alanını genişletmek isteyen müşterilerine çözüm sunmayı planlıyor. Böylece Turkcell Superonline müşterileri, evlerinde istedikleri yerde fiber internetin keyfini doyasıya yaşayabilecek.

Yeni nesil kablosuz ağ standardı olan ve hızı üç kat artıran 802.11ac destekli bir model olan TP-LINK RE200, kablosuz ağ sinyalinin yeterince iyi ulaşamadığı ölü noktalara erişimi sağlayan bir ürün. Prize takılarak rahatlıkla kurulup kullanılabilen bu ürün ile her tür bağlantıda yaşanan kapsama alanı sorunu ortadan kaldırılabiliyor. Turkcell Superonline’ın “Işık hızında internet” sloganıyla sunduğu ve çok hızlı internet bağlantısı sağlayan fiber internet kullanıcıları da isterlerse Turkcell Superonline’dan TP-LINK RE200 cihazı alabilecekler.

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge Çok Masraflı Olacak