İş Zekası çözümleri ile maksimum iş değeri sağlıyor

2 11

Lenovo, Veri Merkesi Grubu alanında müşterilerinin veri yönetimi sorunlarına en hızlı ve en basit yolla yardımcı olacak iş zekası çözümlerini duyurdu. Lenovo ThinkSystem SR860 V2 ve SR850 V2, analiz ve yapay zeka iş yükleri için esnek iş zekası çözümlerine olanak sağlıyor.

 Lenovo, Lenovo Veri Merkezi Grubu (DCG), müşterilerin veri yönetimi sorunlarını en basit şekilde çözmelerine yardımcı olacak yeni esnek iş zekası çözümlerini duyurdu. Bu kapsamda ThinkSystem DM7100 depolama sistemleri için uzaktan dağıtım servis seçenekleri ve Intel Optane kalıcı bellek 200 serisi desteği ve 3. Nesil Intel Xeon Ölçeklenebilir işlemcilere sahip ThinkSystem SR860 V2 ve SR850 V2 sunucularının tanıttı. Lenovo aynı zamanda sunucu güvenilirliğinde üst üste yedi yıldır 1. sırada yer alıyor.

SR860 V2

Bu yeni özellikler sayesinde müşteriler karmaşık veri yönetimi ihtiyaçlarını daha kolay yöneterek yapay zeka (AI) ve analiz yoluyla eyleme dönüştürülebilir iş zekası sağlarken; SAP HANA gibi iş uygulamalarıyla birlikte en iyi sonuçlarını elde edebiliyor.

Müşterilerin yüksek performans iş yüklerini hızlandırmasını ve verimliliği artırmasını sağlamak için Lenovo’nun yeni ThinkSystem SR860 V2 ve SR850 V2 sunucuları; iki kat NVMe depolama kapasitesiyle en yeni üst sınıf işleme ve bellek kapasitelerini sunuyor. Sunucular, DM7100 ve SAP ‘nin iş zekası çözümleriyle birleştiğinde; müşterilerin veri sorunlarını çözmesine birçok farklı şekilde yardımcı olma konusunda da büyük önem taşıyorlar.

Daha hızlı ve daha etkin veri yönetimi

Lenovo’nun yeni görev için kritik sunucuları ThinkSystem SR860 V2 ve SR850 V2; 3. Nesil Intel Xeon Ölçeklendirilebilir işlemciler ve Intel Deep Learning Boost desteği sunarak müşterilerin en veri yoğunluklu iş yüklerini yönetmesini sağlıyor.

ThinkSystem SR860 V2 sunucuya GPU (Grafik İşlemci) desteğinin getirilmesi (dört adet iki kat geniş 300W veya sekiz adet tek kat geniş grafik işlemci) ve SR860 V2’nin yeni nesil yapay zeka iş yüklerini kaldırması için GPU yönünden zengin konfigürasyonlar; müşterilerin yeni içgörüler elde etmek için çalışmalarını yapılandırılmamış veri kümelerine yoğunlaştırmasına olanak tanıyor. Lenovo ThinkSystem DM7100 için yeni bir uzaktan e-dağıtım hizmeti; sahada dağıtım planlamasına kıyasla %80’e kadar daha hızlı uygulama sağlayarak komplikasyonları ve kesinti risklerini en aza indirirken değere ulaşma süresini kısaltıyor.

Kene ısırması tehlikelerine karşı kendinizi koruyun