iQOO Z7s çıkış tarihi netleşti

iQOO Neo 7 SE

Çinli teknoloji şirketi iQOO’nun yeni akıllı telefon modeli bir şeylerin sonu olabilir. İşte yeni telefon hakkında ortaya atılan son iddialar.

iQOO Z7s çıkış tarihi netleşti. iQOO, Vivo’nun alt markası, son zamanlarda iQOO Z7 5G ve iQOO Z7x olmak üzere iki orta seviye akıllı telefon serisi duyurdu. Bu akıllı telefonlar etkileyici donanımlarıyla uygun fiyatlı olarak piyasaya sürüldü. Ancak, Vivo’nun alt markası durmayacak gibi görünüyor. Bluetooth SIG’de iQOO Z7s adlı yeni bir model tespit edildi, bu da yakın bir çıkışın işaretçisi.

iQOO Neo 7 SE

Bluetooth SIG web sitesinde I2223 model numarası ile iQOO Z7s görüldü. Listenin gösterdiği gibi cihaz, Bluetooth v5.1’i destekleyecek. Ne yazık ki, cihazla ilgili başka bir bilgi henüz açıklanmadı. Bu, eldeki ilk kez göründüğünden, tahminler yapmak mümkün değil.

iQOO Neo 7 SE 2

iQOO Z7s çıkış tarihi netleşti

İsminden yola çıkarak, iQOO Z7s’nin serideki diğer akıllı telefonlar gibi orta segmentte bir cihaz olacağı varsayılabilir. Ancak, iQOO Z7 ve iQOO Z7x’ten daha düşük bir fiyatla satışa sunulabilir. Referans için, birincisi 230 dolarlık bir fiyat etiketine sahipken, ikincisi yaklaşık 207 dolara satılıyor.

iQOO Z7 zaten iyi bir bütçe seçeneği. Hindistan varyasyonunu incelediğimizde, kötü kamera performansı ve sinir bozucu FuntouchOS reklamlarını görmezden gelebilecek her türlü kullanıcı için uygun bir fiyatlı 5G akıllı telefon olabileceğini söyleyebiliriz.

iQOO 11 1

Akıllı telefon, 2388 x 1080 piksel Full HD+ çözünürlüklü, 120Hz yenileme hızı ve 1500:1 kontrast oranına sahip 6,64 inçlik bir LCD panel içeriyor. Hindistan’daki ünite, MediaTek Dimensity 920 yonga setine sahipken, Endonezya’daki ünitesi Snapdragon 782G yonga seti bulunuyor. Ayrıca, Hindistan’da 4.500mAh batarya ile 44W şarj desteği sunuyor. iQOO Z7s çıkış tarihi netleşti.

Predator Orion X : Oyun Tutkunlarına özel