iQOO 7, Ürün Tasarımı dalında Red Dot ödülü kazandı

iQOO 7, Ürün Tasarımı dalında Red Dot ödülü kazandı

İQOO 7, 2021 Red Dot Ürün Tasarımı Ödülü’nü kazandı. Amiral gemisi, hızı çağrıştıran estetiğiyle tanıtıldı. İQOO ekibi, kullanıcıların ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir ürün sunma çabalarının takdir edilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

İQOO ekibi 7’yi uzun oyun seanslarına dayanacak ve kazara düşmelerden kurtulacak şekilde tasarladılar. Orta çerçeve, yağların neden olduğu korozyona ve kullanıcının ellerindeki terlemeye direnen dayanıklı deniz alüminyumundan yapılmış. Çerçevenin şekli, en iyi ergonomiyi sağlamak için özenle tasarlanmış. Arkadaki buzlu AG cam da parmak izine dayanıklı. İQOO 7 ilk olarak bu Ocak ayında Çin’de piyasaya sürüldü ve henüz uluslararası pazarlara açılmadı. Ancak marka, yakında “dünyanın diğer bölgelerindeki tüketicilere daha yerelleştirilmiş bir ürün grubu” sunacağını açıkladı.

iQOO 7, Ürün Tasarımı dalında Red Dot ödülü kazandı

Hindistan’a 26 Nisan’da (BMW markasıyla birlikte) geleceğini ve 40.000 INR’nin (530 $ / 440 €) -yaklaşık olarak 4.307,94 Türk Lirası- civarında olacağı duyuruldu. Cihazın özeliklerini hatırlayacak olursak: Delikli çentik tasarımındaki telefon; 6.62 inç büyüklüğünde, HDR 10+ desteğine, 120 Hz tazeleme hızına ve FHD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekranla raflarda yerini alacak. IQOO 7 özellikleri arasında en öne çıkan nokta ise donanım oldu. Cihaz, Qualcomm’un amiral gemisi işlemcisi Snapdragon 888 işlemcisinden gücünü alacak. 8 GB ve 12 GB LPDDR5 RAM seçeneği ile gelen telefon, 128 GB ve 256 GB depolama kapasitesi opsiyonlarına sahip olacak. Cihazın arka tarafında ise üçlü bir kamera kurulumu yer alıyor. OIS destekli 48 Megapiksel ana kameraya; 13 Megapiksel ultra geniş açı ve 13 Megapiksel telefoto lens eşlik ediyor.

Honor Play 5T Life, Helio P35 yonga seti ile piyasaya sürüldü