iQOO 7 serisi lansmanı 26 Nisan’da yapılacak!

iQOO 7 serisi lansmanı 26 Nisan'da yapılacak!

Ocak ayında duyurulan iQOO 7, 26 Nisan’da Hindistan’da piyasaya sürülecek. Cihaz yalnızca Amazon.in üzerinden satılacak.

Vivo’nun yan kuruluşu iQOO, iQOO 7’nin Nisan’da Hindistan’da piyasaya sürüleceği daha önce onaylamıştı. Şimdi marka, bu cihazların 26 Nisan’da piyasaya sürüldükten sonra Amazon aracılığıyla satışa sunulacağını doğruladı. Bu durum, iQOO Hindistan’ın resmi Twitter hesabından bir Tweetle açıklandı. İQOO 7’nin yanı sıra iQOO, BMW M Motorsport ile ortaklaşa tasarlanan iQOO 7 Legend’i ülkede tanıtacak. Cihaz Çin’de, dahili bileşenleri normal iQOO 7 ile paylaşıyor ancak farklı bir tasarımla geliyor. Arka paneli deri ile kaplanmış ve uzunluğu boyunca BMW’nin renkli şeritlerini görebilirsiniz. İQOO 7, Snapdragon 888 SoC tarafından destekleniyor ve kutudan Android 11 tabanlı OriginOS ile çıkıyor. Ancak Hindistan’da, OriginOS şu anda Çin’e özel olduğu için Funtouch OS’yi başlatacak.

iQOO 7 serisi lansmanı 26 Nisan'da yapılacak!

Amiral gemisi akıllı telefon, ortasında 16 MP selfie kamerası için bir delik bulunan 6,62 “FullHD + 120Hz AMOLED ekrana ve şifresiz kilit açma için altında bir parmak izi okuyucusuna sahip olarak karşımıza çıkacak. Telefonun arka kapağı, 48MP birincil, 13MP telefoto ve 13MP ultra geniş birimlerden oluşan üçlü bir kamera kurulumuna ev sahipliği yapıyor. Cihaz 120W şarjlı 4.000 mAh pile sahip olacak. Şu anda iQOO7 ve iQOO7 Legend’in Hindistan’da tam olarak ne kadara mal olacağı belli değil, ancak normal varyantın 40.000 INR (530 $ / 445 €) -yaklaşık olarak 4.318,33 Türk Lirasıaltında fiyatlandırılacağı biliniyor.

Samsung akıllı telefon fiyatlarını düşürecek