iPhone SE 2017 İlk Kez Görüldü

iphone se

Bu yıl çıkacağı iddia edilen iPhone SE 2017 ilk kez görüldü. Telefonun arka panelini gösteren görüntüler internete sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi Apple’ın eylül ayında üç yeni telefon tanıtması bekleniyor. Yeni amiral gemisi akıllı telefonları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus ile 10. yıla özel çıkarılacak iPhone 8. Şirketin üç yeni telefon üzerinde çalıştığı uzun süredir konuşuluyor. Ancak bugün çıkan haberlere göre bu telefonlara dördüncü bir model daha katılabilir.

SlashLeaks, yeni bir iPhone’a ait görüntüleri sızdırdı. Bu görüntülerin iPhone SE 2017’ye ait olduğu iddia ediliyor. Sızdırılan bu yeni görüntüler de siyah bir iPhone’un arka paneli görülüyor. İşin ilginci ise bu görüntülerde görülen telefonun sol üst köşesinde kamera ve LED flash yerleri olması. Bu tasarım iPhone 7 veya iPhone 8 hakkında bugüne kadar çıkan detaylara uymuyor. Bu yüzden de görüntülerdeki bu telefonun iPhone SE’nin 2017 versiyonu olma ihtimali yükseliyor.

Diğer iPhone’lara kıyasla daha ucuz olan iPhone SE yoğun ilgi gördüğü için Apple’ın telefonun yeni bir versiyonunu çıkarması çok da şaşırtıcı olmaz. Ancak eğer bu iddialar doğruysa Apple bu yıl dört yeni telefon tanıtarak bir ilke imza atacak.

iphone-se-2017

OnePlus 3T İddiaları Yalanlandı