iPhone Kullanıcıları Galaxy S5’e Geçiyor

iPhone Kullanıcıları Galaxy S5’e Geçiyor

Araştırmaya göre Apple iPhone’dan Samsung Galaxy S5’e geçiş oranı yüzde 38’e ulamış durumda.

Akıllı telefon pazarında Android, iOS, Windows Phone ve BlackBerry işletim sistemli akıllı telefonlar büyük pastayı paylaşıyor. Son 2 yıla kadar iOS pazarın büyük dilimini elinde tutarken, özellikle Samsung gibi markaların yenilikçi ve agresif stratejileriyle Android akıllı telefon pazarının lideri konumuna geldi. The Telegragh’ın haberine göre Apple iPhone kullanıcılarının üçte biri telefonlarının modellerini yükseltirken ya da değiştirirken Samsung Galaxy S5 tercih ediyor. The Telegraph’în haberinin kaynağını CompareMyMobile sitesinden alınan veriler oluşturuyor.

iPhone-4s

Anketin kaynağını oluşturan kullanıcıları büyük bir çoğunluğu 2011’de piyasaya sürülen iPhone 4S kullanıcılarından oluşuyor.  Geçmişte, cep telefonları döneminde aynı telefonu 4 yıl hatta 5 yıl rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Ama akıllı telefonlarla birlikte kullanım süreleri de neredeyse 1-1.5  yıl gibi bir süreye düşmüş durumda.

iphone 5s galaxy s5

CompareMyMobile’da yapılan iPhone 4S karşılaştırmaları ve farkını ödeyip yenisine sahip olma talepleri yüzde 210 yükselmiş durumda. Sitede en çok değişiklik talebi gören ikinci telefonsa Samsung Galaxy S3. Galaxy S3 takip eden üçüncü modelse yüzde 184’lük artışla inanılmaz bir şekilde Apple’ın en yeni akıllı telefonu iPhone 5s modeli. 

Şeffaf Tost Makinesi Bugatti’den Geldi!