iPhone 8 böyle bir tasarıma sahip olabilir!

iphone 8p

Apple’ın gelecek dönemde satışa sunmayı tasarladığı iPhone 8 için bazı yeni görseller sızdırıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Cupertino merkezli teknoloji devi Apple’ın, iPhone’nun 10. yılına özel olarak tasarladığı iPhone 8 modelinin nasıl bir kasa tasarımına sahip olacağı şimdiden büyük merak konusu olmuş durumda.

Şimdiye kadar ortaya çıkan iddialara göre iPhone 8 uçtan uca kavisli yan çizgilere sahip OLED bir ekranla donatılacak. Bu ekranın boyutu kimi söylentilere göre 5.8 inç, kimi söylentilere göreyse 5.1 ya da 5.2 inç olacak.

Bu konu hakkında şu an için kesinleşmiş birşey yok. Bu durumun ana nedeni ise Apple’ın hala iPhone 8 tasarımı konusunda karar verememiş olması.

Geçtiğimiz gün ortaya çıkan bir raporda iPhone 8’in hala tasarım aşamasında olduğu ve Apple’ın farklı materyaller denediği iddia edilmişti. Bu sebepten ötürü iPhone 8’in Eylül’e yetişmeyeceği ve muhtemelen en erken Kasım ayının ortalarında satışa sunulabileceği dile getirilmişti.

Bu gelişmelerin ardından Apple’ın üzerinde çalıştığı iddia edilen bazı tasarım şekillerinin görselleri ortaya çıktı. Bu görseller iPhone 8’in olası şekillerinden birine ait. Yani işte bu iPhone 8’dir diyemiyoruz. Onun yerine iPhone 8 böyle olabilir demekle yetineceğiz.

Bu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Açıkçası bu tasarım çizgisinin ortaya çıkan son iddialarla paralellik gösterdiğini söylemek mümkün. Alt kısımda kullanılabilecek dokunmatik bir bar ve 5.15 inç büyüklüğünde kavisli OLED ekran. Yine de net bilgiler için bir süre daha beklememiz gerekecek.