iPhone 7 ekranı Note 7 ile aynı olacak!

iphone 7 ekrani 1

iPhone 7 ekranı tıpkı Note 7 ekranı gibi OLED ve eğimli olacak. Apple ekran konusunda Samsung’u takip edecek. İşte detaylar.

Duyurulmasına her geçen gün daha fazla yaklaştığımız Apple iPhone 7 hakkında her geçen gün yeni bir iddia gündemde kendine yer buluyor. Yeni iddia iPhone 7 modelinin ekranı hakkında.

iPhone 7 ekranı Note 7’ye benzeyecek!

iPhone 7 olarak basına sızdırılan her görsel, genel olarak cihazın gövde yapısını işaret ediyor. Arka ve yan yüzeyleri gördüğümüz sızıntı fotoğrafları bir kenara bırakacak olursak, ekran konusunda halen büyük soru işaretleri var. Apple uzun zamandır çözünürlük ve ekran paneli konularında eleştiriliyor. Gerek ekranın keskinliği gerekse rakiplerine göre daha eski bir teknolojiye sahip iPhone ekranları artık değişecek.

Yeni iddia Nikkei isimli siteye ait. İlgili habere göre 4.7 inç ve 5.5 inç büyüklükte iki yeni iPhone modeli bekleniyor. Buraya kadar bir farklılık yok. Ancak ekran panelinin OLED olacağı iddia ediliyor. OLED paneller, mevcut iPhone ekran panellerine göre daha az yer kaplıyor ve daha az güç tüketiyor.

İddialar bununla sınırlı değil, yeni ekranın aynı zamanda eğimli olacağı söyleniyor. Galaxy Note Edge, Galaxy S6 Edge, Galaxy S7 Edge ve Galaxy Note 7 gibi ekranın köşelerinde bir eğim olması bekleniyor. Ayrıca Apple’ın bu ekranlar için Samsung ile anlaştığı da iddia ediliyor. Yani iPhone 7 modellerinin ekranı Samsung tarafından üretilecek. Detaylar şimdilik bu kadar.

Sizce Apple, tıpkı Samsung’un kullandığı aynı ekranı yeni iPhone modellerinde kullanır mı? Yorumlarınızı bekliyoruz.

iphone-7-ekrani-2

iOS ve Android için en iyi 5 e-posta uygulaması!


Yorumlar kapatıldı.