iPhone 6s Plus’un kamerasındaki özellik dikkat çekecek!

iphone 6s plus1

Cupertinolu teknoloji devi Apple’ın en son duyurduğu iPhone modellerinden birisi de iPhone 6s Plus’tı.

iPhone 6s Plus’un kamerası tüm dikkatleri üzerine çekecek bir kamera. Kameranın tüm dikkatleri üzerine çekmesinin ise bir sebebi var. Kamerada; Optik İmaj Sabitleyici yer alıyor.

iphone-6s-ram-miktari

Yeni özellik sade ve sadece iPhone 6s Plus’ta yer almakta. iPhone 6s ve 6s Plus’ta ciddi fiyat farkının olmasının sebebini de Optik İmaj Sabitleyici özelliği oluşturuyor.

iPhone 6s Plus’ın kamerası; iPhone 6s’e göre bir hayli iddialı. iPhone 6s Plus kamera konusunda alınabilecek bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

iphone 6s plus

Yeni tanıtılan 3D Touch özelliğine herkes odaklansa da gözlerden kaçan konu kamera konusu olmuştu. Yenilenen iSight’ta kullanıcıların ilgilisini fazla çekmemişe benziyor.

Optik İmaj Sabitleyici özelliğinin yazılımsal olduğu konusunda tartışmalar yaşansa da bu özelliğin gayet kaliteli işler ortaya çıkardığı görülüyor.

Buna izlediğimiz Örnek Videolarla şahit olmuş durumdayız. iPhone 6s Plus’un; yumuşak ve kaliteli videolar çektiğini izlediğimiz videolarda görüyoruz. Bu videolara siz de YouTube üzerinden rastlayabilirsiniz.

Siri Beyaz Saray’ın Basın Sözcüsü olacak!