iPhone 6’nın Arka Tasarımı Ortaya Çıktı!

iphone6 screen 5

Piyasaya sürülmesine sadece haftalar kala, Apple iPhone 6’nın arka tasarımına ait fotoğraflar ortaya çıktı. iPhone 6’nın özellikle kamera tasarımı pek de iç açıcı görünmüyor.

 iPhone 6’nın satışa sunulmasına sadece haftalar kaldı. Teknoloji dünyası ve Apple hayranları nefesini tutmuş durumda. Ünlü gazeteci Sonny Dickson, Apple iPhone 6’nın arka tasarımına dair fotoğrafları internette paylaştı.

Tasarımın henüz son şeklini almadığını belirtmeliyiz ama arka kamera, her halükarda pek şık görünmüyor. Nedense, dışarıya doğru fırlamış, hatta telefona sonradan monte edilmiş gibi görünen bir yapısı var.

Yakın görselde ise kameranın lensi pek belirsiz. Açıkça tamamlanmamış bir yapı söz konusu.

iPhone 6’nın kasasının alüminyumdan yapıldığını söyleyebiliriz. Zira metalin parlaklığı ve fotoğraflardaki yapısı alüminyuma işaret ediyor.

Eylül’de satışa sunulacak olmasına rağmen, Apple’ın neden bu tür bir tasarımı sızdırdığını ise pek anlayamadık zira cihaz çok da şık görünmüyor. Elbette son sürümü çok daha etkileyici olacaktır.

iPhone 6; çift çekirdekli 2.0 GHz A8 işlemci, safir ekran, NFC teknolojisi, 2.0GHz A8 CPU, 2 GB RAM ve 16 GB’dan başlayan saklama alanı ile silahlanacak.

İngilizler Cortana’yı Beğenmedi