iOS Oyunlarında Videolu Tanıtım Dönemi

clumsy ninja naction

Son 3-4 yıldan beri Android için Google Play Store da videolu tanıtım dönemi görülmekteydi. Sadece görsel içerikle yetinen App Store’un son dönemlerde rakibi Android olarak bilinmektedir.

Apple’ın son dönemlerde rakibi olan Android’in en sevilen özelliklerini kendi bünyesine katma kararı aldı. Steve Jobs’un ölümünden sonra yeni gelen CEO Tim Cook’un, şirketin başına geçmesiyle birlikte Apple’ın katı kuralları yıkılmaya başlandı.

12

Cook’un iOS 7’de Android’e benzeyen menü sistemlerini getirmesi ve kişiselleştirmeyi arttırması görülmektedir. Cook’un şimdide Google Play Store’dan bu özellikleri aldığı da gelen bilgiler arasındadır. iPhone 5’in tanıtılmasında duyurusu yapılan  Clumsy Ninja, App Store da yerini aldı. App Store’un ilk uygulama tanıtım videosu olan Clumsy Ninja “Editörün Seçimi”  adı altında özel bir sayfada sunulmaktadır. Bu sayfa diğer uygulamaların bulunduğu sayfadan farklı çünkü App Store’un ilk uygulama tanıtım videosu yer almakta.Clumsy Ninja sayfasında bir videolu tanıtımın bulunması oldukça ilgi gördü. Bundan sonra App Store’da videolu tanıtımlarla karşılaşacağımızın habercisi.Şimdiden oyun severlerin gözdesi olan Clumsy Ninja uygulaması sakar bir ninjanın bizim yönetmemizle birlikte ne kadar yetenekli olduğunu ortaya çıkarmak amaçlı bir oyun. Geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden uygulamada kazandığınız paralarla yeni ekipmanlar alabilir ve karakterinizi özelleştirebilirsiniz.