iOS 12.3 Public Beta çıktı!

iOS 12.3 Public Beta

Herkesin yükleyebileceği iOS 12.3 Public Beta yayınlandı. iOS 12.3 Public Beta güncellemesinin nasıl yükleneceğini bu haberimizde anlatıyoruz. Eğer iOS’in yeni özelliklerini şimdiden test etmek istiyorsanız sizleri haberimize alalım.

Apple Özel Etkinliği’nden bir gün sonra geliştiriciler için iOS 12.3 Beta güncellemesi yayınlanmıştı. Performans ve stabilite iyileştirmeleri barındıran bu güncellemenin, Apple’ın Netflix’e rakip olacağı Apple TV+ için yayınlandığını söylesek yalan olmaz.

Apple Arcade sistemi için de altyapıyı oluşturmaya başlayan Cupertinolu firma, bugün de herkesin yükleyebileceği iOS 12.3 Public Beta güncellemesini yayınladı.

Apple Türkiye pazarını gözden çıkardı mı?

Biz de sizler için iOS 12.3 güncellemesinin nasıl yükleneceğini anlatıyoruz. Güncellemeyi yüklemeden önce iTunes üzerinden mutlaka yedek almayı unutmayın. Public Beta’yı beğenmezseniz ya bu yedekten geri dönebilirsiniz ya da sıfırdan kurulum yapabilirsiniz.

iOS 12.3 Public Beta nasıl yüklenir?

1.Adım: iPhone veya iPad üzerinden buradaki linke tıkladıktan sonra; Sign In bölümünden Apple ID’niz ile giriş yapın.

2.Adım: Giriş yaptıktan sonra sağ üst köşede yer alan Enroll Your Devices seçeneğine tıklayın.

3.Adım: Enroll Your Devices ekranında “Download Profile” seçeneği bulunuyor. Bu seçeneğe tıklayın ve profili iPhone veya iPad’inize yükleyin. Profil yüklendikten sonra cihaz kapanıp açılacaktır.

4.Adım: Cihaz açıldıktan sonra Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden iOS 12.3’ün herkese açık sürümünü OTA üzerinden yükleyebilirsiniz.