Intex Cloud Flash geliyor!

intex cloud flash

Intex firmasının yeni model telefonu Intex Cloud Flash olacak. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Intex Cloud Flash; Dünyanın en ucuz telefonu olarak karşımıza çıkacak. Telefonun satış fiyatı 150 Dolar yaklaşık olarak 436 TL olacak.

Telefonda Android Lollipop 5.1.1 işletim sistemi ön yüklü olarak yer alıyor. Intex firması da Çinli bir firma tıpkı Meizu, Oppo, Gionee, Huawei vs gibi. Ucuz fiyatlı telefonları ile Intex dikkatleri üzerine çekecek.

OEM Üreticileri; ucuz model telefonlarını piyasaya sürmek için ellerinden geleni yapıyor. Telefonu SnapDeal üzerinden de satın alabilirsiniz.

2 GB Ana Belleğin telefonda yer alması dikkat çekici bir diğer özellik olarak karşımıza çıkıyor. Telefon 2 renk seçeneği ile satışa sunulacak.

intex cloud flash

Bu renkler arasında: Siyah ve Beyaz ile Şampanya rengi yer alıyor. 64 Bit destekli 1.3 Ghz hızında çalışan 4 çekirdekli İşlemciye sahip MediaTek MT6735 yongaseti, telefonda yer alıyor.

Mali T720 yongasetinde yer alan Grafik İşlemcisi. 16 GB Dâhili Depolama alanını, micro SD kart girişi ile 32 GB’ye kadar arttırılabilirsiniz.

13 megapiksellik Arka Kameraya, 5 megapiksellik Ön Kamera eşlik ediyor. 2300 mAh batarya da telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Note 5 Winter Edition geliyor!