İnsanlar 2030’da Hibrit Olacak!

hibrit

ABD’nin New York kentinde Üstün Finans Konferansı’na katılan Google’ın yapay beyin projesinin başındaki isim Ray Kurzweil, insanların 15 yıl içinde insanların biyolojik ve biyolojik olmayan organlar ile hibrit olacağını açıkladı.

hibrit

Bilgiler yedeklenecek

Hibrit projesi üzerinde çalışan Kurzweil, biyolojik olmayan organlar için bulut bağlantısından yararlanılacağını söylerken insan beyninin kablosuz depolama yani Cloud –Bulut- adı verilen sisteme bağlanabileceğini iddia etti.

“Sınırları aşmak doğamızda var” diyen Kurzweil, sistemi şöyle anlattı: “Bulutlardaki işlem gücünden tüm bilgiler alınacak.

Google bu iş için ağ oluşturuyor” Öte yandan Kurzweil’in projesi bilim çevreleri tarafından tehlikeli bulundu. Beyin depolama yöntemiyle insanların yönetilebileceği bildirilirken hibrit teknolojisinin duyguları da yok edebileceği öne sürüldü.

Bazıları ise beyin nakli yapılmadan beyni bulut depolamayla bir birime bağlamanın imkânsız olduğunu belirtenler de var. İlerleyen zamanlarda yaşanacak olan bu gelişmeler Dünya’da yeni değişikliklerin yaşanmasına neden olabilir.

Video Gözetim Sistemleri Saldırı Altında