imageFORCE C7165 ile İşletmeler Yeni Bir Güç Kazanıyor

imageFORCE

Modern çalışma alanında sürekli gelişen beklentileri karşılamak için tasarlanan imageFORCE; Makine Öğrenimi, Yapay Zekâ (AI) gibi ileri teknolojik inovasyonları kullanarak işletmelerin güvenlik ve kalite düzeylerini destekliyor.  

Baskı inovasyonunda pazar lideri olarak mirasını ve itibarını her gün daha da güçlendiren Canon, imageRUNNER ADVANCE DX, imageRUNNER ve i-SENSYS X serisi ürünlerinin yanında yer alacak yeni imageFORCE C7165’i portföyüne ekledi.

Kullanımı kolay bu çok işlevli yazıcı, kurumların verimliliğini artırarak ofiste üretim baskısı kalitesine ulaşmayı mümkün kılıyor. Ayrıca yüksek çözünürlüklü görseller sunarak yaratıcılığı ve şirket içinde basılabilecek uygulama türlerini genişletmeyi sağlayarak ofis belgeleriyle aynı kolaylıkta yüksek kaliteli el ilanları ve posterler üretilebiliyor. Bu özellikle düşük hacimli işlerin baskısı için ideal bir seçenek oluyor; dışarıdan baskı tedarikçisi kullanma maliyetlerini azaltıyor.

imageFORCE

Geliştirilmiş Kalite

Pazar lideri D2 Exposure teknolojili imageFORCE C7165, OLED ışık kaynağıyla daha iyi renkli baskılar, yüksek pürüzsüzlük ve yüksek metin kalitesi sunuyor. Pazarda 4.800 dpi çözünürlükte görüntü sunan tek çok işlevli yazıcı olarak dış kaynaklı tedarikçilerle rekabet edebilecek baskı kalitesi sağlıyor. El ilanları, posterler, broşürler ve uzun boy afişler gibi yüksek kaliteli basılı materyallerin şirket içinde üretimi için ideal olup, kartvizit, kartpostal ve kişiselleştirilmiş doğrudan posta gibi materyallerin basımını da kolaylaştırıyor.

imageFORCE

Geliştirilmiş güvenlik, daha yüksek güvenilirlik

imageFORCE C7165, yapay zekanın işletmelere sağlayabileceği avantajlardan yararlanarak güvenliği artırmak için makine öğrenimini kullanıyor. Canon’un Güvenlik Ortamı Tahmini Teknolojisi sayesinde operasyon panelinde optimum güvenlik ayarlarını öneren imageFORCE C7165, özellikle şirket bünyesinde uzman ekipleri olmayan kuruluşlar için yüksek cihaz güvenliği seviyesine ulaşmayı kolaylaştırıyor. Üstelik, ağda değişiklikler meydana geldiğinde bunu gerçek zamanlı tespit ediyor; kullanıcıyı bu konuda bilgilendiriyor ve ayar eksikliği nedeniyle güvenlik açıklarını en aza indiriyor.


Bununla birlikte imageFORCE C7165, geliştirilmiş bakımı ve güvenilirliği desteklerken iş sürekliliğini sağlamak için de makine öğreniminden faydalanıyor. Yazıcı, parçaların ömrünü tahmin edebiliyor ve olası arızalar konusunda önceden uyarıda bulunarak işletmelerin arıza sürelerini ve olası iş kesintilerini en aza indirmelerini sağlıyor.

imageFORCE

Daha iyi kağıt beslemesi 

Kuruluşların baskı ve kağıt besleme performansını da artıran imageFORCE C7165 zamandan tasarruf ettiriyor; daha verimli çalışarak ofiste yüksek kaliteli materyallerin hızla oluşturulmasını sağlıyor.

Hava destekli kağıt besleme sayesinde, ortamdaki değişikliklere uyum sağlayan bir fan, kağıt yapışmasını önlemek için manuel tepsiye monte ediliyor. Bu özellik, kuşe kağıda baskıda verimliliği artırırken tek seferde 50 yaprağa kadar 128 g kağıt yüklenmesine olanak tanıyor. Aynı zamanda, poster ve afiş gibi uygulamaların ofiste üretilebilmesi için daha büyük kağıt boyutlarını ve suya dayanıklı kağıtları da destekliyor.

Daha sürdürülebilir 

Yüzde 30 geri dönüştürülmüş plastik kullanılarak üretilen yeni imageFORCE C7165, daha sürdürülebilir kullanıcı davranışını teşvik etmek için kağıt kullanımı ve enerji tüketimi hakkında bilgi veriyor; bu sayede    kuruluşların etkilerini izlemelerini sağlıyor.

Apple, microLED teknolojisini kullanmaya devam edecek