İki Çözüm Tek Pakette

Web Adam Mobil

Müşteriniz sonunuz olmasın cafe restaurant ve oteller için teknolojik çözümler

Yasal log’lama en çok cafeleri ilgilendiriyor. Her gün yüzlerce kişinin gelip İnternet kullandığı bu mekanlarda müşteriyi doğru yönlendirmek çok önemli. Airospot sayesinde müşterilerinizi daha iyi tanımak ve ihtiyaçlarına yönelik hizmetler üretmek mümkün.

Cafe ve restoranlarda İnternet’e bağlanmak isteyen tüketici ilk önce Airospot ’un özel ekranıyla karşılaşıyor. Burada marka istediği anketi yapıp tüketicisini daha iyi tanıyabiliyor. Ya da kurum içi reklamla, müşterilerine güvenli İnternet keyfi dışında özel fırsatlar ve seçenekler sunabiliyor.

Web Adam Mobil 2

5651 Saylı İnternet Kanunu gereği tutulması gereken kayıtları ve logları tutar. Sistemi kullanan kullanıcılara ait özlük bilgileri, kullandıkları cihazlara ait Mac adresleri, iç – dış IP bilgileri ve kullanım bilgileri Airospot tarafından gerektiğinde yasal mercilere sunulmak için kayıt altında tutulur. Sistem üzerinden müşteri kendi mobil cihazını kullanarakta bulunduğu yerden internete girebiliyor. Airospot’un sunduğu gelir paylaşım modelleri sayesinde başlangıç yatırımından ötesinde sermayeye sahip olmayan Cafe ve restoranlar bile bu özelliklerden faydalanabiliyor.

Web Adam Mobil‘in geliştirdiği sistem ile herhangi bir yazılımcı kiralamanıza gerek kalmadan 30 dakika içerisinde istediğiniz mobil web sitesini açabilirsiniz. Mobil uygulamaya gerek kalmadan web sitenizi, mobile uygun hale getirebileceğiniz sistem de tasarım için sürükle bırak yönetimini kullanmak yeterli. Windows Phone, Android ve iOS’a uyumlu hale gelen web sitenize mobil cihazdan bağlanıldığı zaman ara yüzü otomatik olarak değişecek. Web Adam’ın firmalara sunduğu bu yeni hizmetiyle yasal loglama ve mobil site tasarımına  49 liraya ulaşmak mümkün.

CeBIT 2014 Özel: Epson EB 595Wii