Huawei Watch Fit Elegant geliyor! İşte özellikleri

Huawei Watch Fit Elegant geliyor! İşte özellikleri

Huawei Watch Fit giyilebilir cihazını geçen yaz duyurdu. Şirket şimdi aygıt için iki yeni renk seçeneği ve yeni bir ad getiriyor. Karşınızda Huawei Watch Fit Elegant.

Mevcut Active Edition’dan farkı, parlak bir paslanmaz çelik saat çerçevesi ve yumuşak bir floroelastomer kayış. Cihaz iki şık renkte satışa sunulacak. Frosty White (altın desenli) ve Midnight Black (gümüş tokalı ve çerçeveli). Kayışın malzemesi, temel Huawei Watch Fit’te bulunan normal silikondan farklı. Isıya, neme, yağa ve gerilmeye karşı daha dayanıklı olacak. Cihazlar biraz daha pahalı olacak. Ancak buna değecektir çünkü, herhangi bir alerjik reaksiyona neden olmaya daha az eğilimli olan daha dayanıklı bir saate sahip olacaksınız. Teknik açıdan, Huawei Watch Fit Elegant dikdörtgen 1,64 ”AMOLED ile birlikte geliyor. Cihazın yan tarafında tek bir düğme bulunuyor. Kullanıcı arayüzü, Huawei’nin Kirin A1 yonga seti üzerinde çalışan kendi Lite işletim sistemi olacak. Cihaz hakkında basın materyallerinde vaat edilen 12 günlük pil ömrü ise sağlanacak mı göreceğiz.

Huawei Watch Fit Elegant geliyor! İşte özellikleri

Watch Fit Elegant, yerleşik bir GPS sensörüne, 24 saatlik kalp atış hızı sensörüne ve tüm gün SpO2 izleyiciye sahip. Özellikler arasında 12 animasyonlu egzersiz, 96 egzersiz modu, bir menstruasyon izleyici mevcut. Ayrıca uyku programlarını izlemek ve analiz etmek için Huawei TruSleep 2.0 de özellikleri arasında. Huawei, 26 Mart’ta İngiltere’de 110 £ karşılığında Watch Fit Elegant’ı piyasaya sürecek.

Andımız’ı bilmeyen çocuklar gündem oldu