Huawei P60 Pro kutu açılışı videosu sızdırıldı

Huawei P60 Pro

Çinli teknoloji devi Huawei’in merakla beklenen yeni amiral gemisi modeline ait yeni video, gündeme bomba gibi düştü.

Huawei P60 Pro kutu açılışı videosu sızdırıldı. Huawei yeni amiral gemisi akıllı telefon serisi P60’ı, Mate X3 ile birlikte piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Lansmana sadece birkaç gün kala, Huawei P60 Pro’nun bir kutudan çıkarma videosu yayınlandı ve cihazın etkileyici özelliklerini ortaya çıkardı.

Huawei P60 Pro

P60 serisinin en çarpıcı özelliklerinden biri, kamera sistemi. P60 Pro, f/1.4-4.0 değişken diyafram düzenine sahip 50MP Sony IMX888 sensörü, 50MP Sony IMX858 ultra geniş açılı sensörü ve 3.5 kat optik zoom desteği olan 64 megapiksel telefoto kamerasıyla detaylı görüntüler sunmayı vaat ediyor ve fotoğraf tutkunları arasında büyük ilgi görecek.

Huawei P60

Huawei P60 Pro kutu açılışı videosu sızdırıldı

P60 Sanat Sürümü, bol miktarda depolama alanına ihtiyaç duyan kullanıcılara hitap eden 1TB’a kadar depolama kapasitesi sunacak. Seri, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ile donatılacak.

P60 Pro’nun kutudan çıkarma videosu ayrıca ilginç tasarım özelliklerini de ortaya koyuyor. Cihazın sade beyaz perakende kutusunda bir Kunlun camı logosu ve XMAGE markası bulunuyor. Arka tarafında, P serisi tasarım şemasından ayrılan yeni bir kabuk benzeri doku mevcut. P40 Pro’da ilk kez kullanılan dört eğri ekran, P60 Pro’da da mevcut ve ekran, Kunlun camı sayesinde bir hayli dayanıklı.

Huawei P60 Pro

Genel olarak, Huawei P60 serisi, öncüsü Huawei P50 serisine kıyasla önemli bir yükseltme vaat ediyor. 23 Mart’taki lansman etkinliği Çin’de büyük bir merakla bekleniyor ve hayranlar P60 serisine sahip olmak için sabırsızlıkla bekliyorlar.

Zack Snyder, “absürt büyüklükte” bir RPG oyunu hazırlıyor