Huawei P20’nin Porsche Design Versiyonu Geliyor

huawei porsche design 2017 mate 10 1

Huawei, birinci sınıf markalar ile ortaklık yapması ile biliniyor. Kameralar için Leica ile işbirliği içinde olan Huawei, Porsche markası adı altında Mate modellerin yeni versiyonlarını piyasaya sürmüştü. Çinli şirket bu kez ise P20’nin Porsche Design versiyonunu satışa sunmaya hazırlanıyor.

Huawei, Porsche Design serisinden vazgeçmiyor

Huawei Mobile’ın Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım ile yeni Porsche versiyonu duyuruldu. Daha önce Mate 9 PorscheDesign ve Mate 10 Porsche Design’ı piyasaya süren şirketin yeni Porsche versiyonu için P20 yada P20 Pro modellerinden biri seçilecek.

Twitter’da “lüks ve teknolojinin geleceği buluşuyor” paylaşımının hemen yanında yer alan 27 Mart tarihi dikkat çekici. Hatırlanacağı gibi Huawei, P20 serisini 27 Mart’ta tanıtacak. Belkide Porsche versiyonu da bu özel etkinlikte tanıtılabilir.

Bir kaç gün önce Huawei’nin 512 GB dahili depolama alanına sahip yeni bir telefonu EO-AL00 model numarası ile TENAA’da görülmüştü. Huawei’nin 512 GB’lık yeni telefonu P20 yada P20 Pro’nun Porsche versiyonu olabilir.

Sharp Aquos S3’ün Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Huawei, Porsche Design serisinden vazgeçmiyor