Huawei Nova 3 sertifika alırken görüldü

Huawei Nova 3

Dün sızdırılan görüntülerle ilk kez görülen Huawei Nova 3, TENAA’dan sertifika alırken görüldü. Telefonun teknik özellikleri ortaya çıktı.

Hatırlayacağınız gibi Huawei’nin yeni telefonu Nova 3, dün sızdırılan görüntülerle ilk kez görüldü. Tasarım olarak Huawei P20 Lite’e oldukça benzeyen telefon, bugün de TENAA’dan sertifika alırken karşımıza çıktı. TENAA tarafından paylaşılan bilgiler, Nova 3’ün teknik özellikleri hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı.

Huawei Nova 3’ün teknik özellikleri belli oldu

Nova 3 tasarım olarak P20 Lite ile oldukça benzer olsa da daha gelişmiş teknik özelliklerle geliyor. P20 Lite, Kirin 659 kullanırken Nova 3, Kirin 710 yonga seti kullanıyor. 19:9 oranında çentikli ekrana sahip telefonun diğer teknik özellikleri arasında 4/6 GB RAM ve 64/128 GB depolama alanı yer alıyor.

Huawei Nova 3

Çift arka kamerayla gelen Nova 3’ün kameraları hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı. Ancak telefonun Kirin 710 kullanması arka kamerada yapay zeka desteği olacağını gösteriyor. Bildiğiniz gibi Kirin 710’in en dikkat çekici özelliklerinden biri kameraya yapay zeka desteği sunması.

Huawei Nova 3

Huawei’nin yeni telefonunu önümüzdeki ay resmen tanıtması ve kısa süre sonra da satışa sunması bekleniyor.

Samsung’un yeni telefon konsepti görüldü