Huawei Mate 20 Pro parçalarına ayrıldı!

Huawei Mate 20 Pro

Huawei’nin yeni amiral gemisi Huawei Mate 20 Pro bugün parçalarına ayrıldı. Bakalım Huawei Mate 20 Pro’nun içerisinde hangi parçalar yer alıyor?

Huawei geçtiğimiz aylarda karşımıza Mate serisinin yeni modeli olan Mate 20 Pro ile çıkmıştı. Güçlü donanımının yanında 3 arka kamera kurulumu ile gelen ve bu kameraları çok güzel bir şekilde telefonun arka bölümüne konumlandıran Huawei, rakiplerine adeta göz dağı veriyordu.

Huawei Mate 20 Pro gücünü Kirin 980 yonga setinden ve 6 GB RAM’den alıyor. 4.200 mAh kapasiteli bataryadan beslenen telefon, kamera konusunda da oldukça iddialı. Telefonda 40 Megapiksel f/1.8 geniş açı  + 8 Megapiksel f/2.4 telefoto + 20 Megapiksel f/2.2 ultra geniş açılı arka kamera yer alıyor.

Huawei’den yeni satış rekoru!

Telefonun ön bölümünde ise 24 Megapiksel çözünürlüğünde f/2.0 değerinde kamera bulunuyor.

Huawei Mate 20 Pro parçalarına ayrıldı!

Bugün ise Huawei’nin yeni amiral gemisi modeli Mate 20 Pro JerryRigEverything isimli ünlü YouTube kanalı tarafından parçalarına ayrıldı. JerryRigEverything’in söylediklerine göre IP68 sertifikasına sahip olan telefonu ilk etapta açmak çok zor.

Çünkü Huawei telefon su almasın diye güçlü bir şekilde telefonu yapıştırmış. Bu yüzden telefonu açmak için önce biraz ısıtmak gerekiyor.

Parçalarına ayrılma videosuna bakarak bu telefonu evde açmanın mantıksız olacağını belirtmek gerekiyor. Ayrıca içi teknik servis haricinde açılan teknolojik ürünlerin garanti kapsamı dışında kaldığını tekrardan hatırlatalım.

Son olarak Huawei Mate 20 Pro’nun Türkiye’de resmi olarak 8.499 TL‘den satışa sunulduğunu belirtelim.