Huawei Honor 7 Premium versiyon geliyor!

Honor 7 Premium

Huawei Honor 7 Premium isimli yeni bir akıllı telefon yolda. Honor 7’nin özel versiyonu kısa bir süre sonra satışa çıkacak.

Huawei, düzenlediği bir etkinlikte yeni telefonunu duyurdu. Honor 7’nin özel bir versiyonu olan Honor 7 Premium duyuruldu. Kısa bir süre sonra bu telefon İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Belçika, Hollanda ve Portekiz gibi Avrupa ülkelerinde satışa çıkacak. Türkiye’nin adı etkinlikte geçmedi ancak ilerleyen dönemlerde Honor 7 Premium ülkemizde de satışa çıkabilir.

Honor 7 Premium teknik özellikler

Düzenlenen etkinlikte tek bir görsel ile üzerinden geçilen modelin bazı teknik özellikleri de belli oldu. 32 GB dahili depolama alanı 9V/2A (18 Watt) hızlı şarj desteği, altın sarısı ve “gizemli” gri renk seçenekleri telefonun bilinen özellikleri arasında.

Cihazın diğer teknik özelliklerinin büyük bir çoğunluğu Temmuz 2015’te duyurulan standart Honor 7 ile aynı olacak. En azından tahminler bu şekilde. Telefona neden “Premium” takısı verildiği konusunda henüz bir fikir yok. Basit bir pazarlama stratejisi olabilir çünkü Huawei, Avrupa’daki kullanıcı sayısını artırmak, pazarda söz sahibi olmak istiyor.

Bu bağlamda Honor 7 Premium versiyonundan tek parça metal gövde, 5.2 inç 1080p ekran, Kirin 935 yongası, 3 GB RAM, 32 GB depolama alanı, 20 MP arka, 8 MP ön kamera, 3100 mAh kapasiteli batarya ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi gibi özellikler bekliyoruz. Sunumda yayınlanan görseli aşağıda bulabilirsiniz.

Honor 7 Premium

Evcil hayvanınız için 10 giyilebilir ürün!