Huawei Enjoy 20 Plus ortaya çıktı!

Huawei Enjoy 20 Plus

Huawei’nin yeni orta segment telefonu Huawei Enjoy 20 Plus bugün işlemcisi ile ortaya çıktı. Fiyatı uygun olursa bu telefon çok can yakar.

Android telefon pazarında Google’ın tüm yaptırımlarına rağmen yoluna emin adımlar ile ilerleyen Huawei, bu süreçte yeni telefonlarını ardı arkasına tanıtmaya devam ediyor. Çinli firma şimdi de karşımıza Huawei Enjoy 20 Plus ile çıkmaya hazırlanıyor. Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da ortaya çıkan telefon, özellikleri ile çok konuşulacak gibi görünüyor.

Huawei Enjoy 20 Plus özellikleri nasıl olacak?

Aktarılan bilgilere göre; telefonda ya 5G destekli Kirin 820 yonga seti ya da MediaTek’in orta segment işlemcisi Dimensity 820 yer alacak. 4 GB RAM ve 6 GB RAM opsiyonları ile satışa sunulacak olan bu telefonda 6.63 inç büyüklüğünde ekran bulunacak.

Kamera tarafında ise arka tarafta üçlü kamera kurulumuna yer verilecek. Bu kameralar 48 Megapiksel ana + 8 Megapiksel ultra geniş açılı lens + 2 Megapiksel derinlik sensörü şeklinde konumlandırılacak.

Xiaomi Redmi 9 Türkiye’de satışa sunuldu!

40W hızlı şarj destekli 4.200 mAh kapasiteli bataryadan beselenecek olan telefonun 8.95 mm kalınlığında ve 197 gram ağırlığında olması bekleniyor. Ekran konusunda fiyatı uygun tutmak adına LCD panel kullanacak olan Huawei, bu yüzden parmak izi okuyucusunu fiziki olarak telefonun yan tarafına konumlandıracak.

Huawei Enjoy 20 Plus

Eylül ayında tanıtılıp satışa sunulacağı söylenen bu modelin 150 dolar ile 200 dolar arasında fiyata sahip olması bekleniyor. 5G desteği olacağı için Türkiye’de satışa sunulmayacağını düşündüğümüz telefon bakalım Xiaomi’nin aynı segmentteki telefonları karşısında nasıl bir performans sergileyecek?