Huawei Ascend Mate 3’ün Özellikleri Görüldü

Huawei Logo

Huawei Ascend Mate 3 henüz resmi olarak görücüye çıkmış durumda değil. Buna rağmen birkaç gün önce ortaya çıkan bir Antutu ekran görüntüsü cihazın teknik özelliklerini onaylar nitelikte. 

Ascend Mate 3 ilk olarak 6.1 inçlik 1080p çözünürlükteki ekranı ile karşımıza çıkıyor.  Ascend Mate serisi cihazları geçmişten bugüne orta seviye phablet akıllı telefonlar olarak karşımıza çıkıyor. Ancak serinin son cihazı olacak Ascend Mate 3 orta seviye değil üst seviye bir phablet olarak karşımıza çıkacağa benziyor. Bu da cihazın üstün teknik özelliklere sahip olacağı anlamına geliyor.

 

big

 

HiSilicon Kirin 920 işlemciye sahip olan Ascend Mate 3’te 2 GB veya 3 GB RAM’e sahip olacağı iddia ediliyor. Cihazın sahip olacağı Android sürümünün ise  Android  4.4.2 KitKat olacağı söyleniyor. Cihazda kullanılan işlemcinin şirketin iddialı cihazlarından biri olan Huawei Honor 6’da da bulunuyor olması şirketi gururlandırıyor.

Ascend Mate 3’ün kamerası Ascend Mate2 4G’nin kamerasıyla aynı ve 13 Megapiksel. Bu kamera ile 1080p  çözünürlüğüne sahip videolar çekmeniz mümkün. Öte yandan cihazda 5 Megapiksellik birde Selfie kamerası bulunuyor.

Cihazın arka panel fotoğrafı sızdığında hangi materyalden yapıldığını tam olarak anlayamamıştık ancak son gelen sızıntılara göre cihazın arka yüzeyinin metal olacağı söyleniyor. Son olarak cihazda parmak izi sensörü bulunacağı da iddia ediliyor.

Bravely Default 1 Milyon Adet Satmayı Başardı