HTC U11 kutu açılışı videosu

htc u11 3

Akıllı telefonlara yeni bir standart getiren ve rekortmen kamerasıyla dikkat çeken HTC U11 kutu açılış videosu ile karşınızda.

HTC U11 , en iyi DSLR fotoğraf makinelerinde bulunan tam sensörlü otomatik odaklama teknolojisine sahip yeni Ultra Hızlı OtoFokus’u beraberinde getiriyor, böylece çabuk ve keyifli bir performans ile belirgin şekilde daha hızlı odaklanma sağlamak mümkün oluyor.

Ayrıca, HTC U11’in olağanüstü optik ve elektronik görüntü sabitleme sistemi, fotoğraf ve videoları el titremelerinde bile sabit ve net tutuyor. Yeni ön kamera, gece veya gündüz parlak selfie’ler için yüksek çözünürlüklü 16MP ile detaylı çekimi ve UltraPixel ışık hassasiyetini birleştiriyor. Aynı zamanda ana kamera gibi güçlü HDR Boost ve parazit azaltma özelliklerini kullanıyor.

HTC Edge Sense doğal dokunma hissini tamamen yeni, sezgisel ve devrimsel bir etkileşime dönüştürüyor. Basit bir sıkıştırma ile HTC Edge Sense, fotoğraf çekme, Facebook açma veya istenen uygulamalardan herhangi birini başlatabiliyor. Örneğin, fotoğraf çekmek için telefonu telefonu sıkmak yeterli.

HTC U11, Aktif Gürültü Önleme ve kişisel duyularına göre ses ayarlama özelliğini bir araya getiren HTC USonic kulaklıklarla geliyor. USonic kulaklıklar, iç kulağı sonar benzeri gelişmiş bir teknoloji ile haritalandırıyor böylece ses profilini benzersiz bir şekilde kullanıcıya uyarlayarak optimize edilmiş bir müzik deneyimi sağlıyor. Aktif Gürültü Önleme özelliği de çevresel sesleri sürekli izleyerek çevredeki rahatsız edici sesleri azaltarak mükemmel bir ses deneyimi sunuyor.

Apple’a Patent İhlali Yüzünden İnanılmaz Ceza