HTC 10 Kamera Konusunda Bir İlke İmza Atacak

HTC 10 çıkış tarihi

HTC’nin yeni amiral gemisinde bir ilke imza atacağı iddia ediliyor. Söylentilere göre HTC 10’un selfie kamerası OIS özelliğine sahip olacak.

HTC yeni amiral gemisi HTC 10 ile oldukça iddialı geliyor. Hatırlayacağınız gibi şirket daha birkaç gün önce telefonun kamerasıyla çekilmiş bir video yayınlamış ve telefondaki arka kameranın en iyi telefon kamerası olacağını iddia etmişti. Ortaya çıkan yeni bilgiler telefonun selfie kamerasının da geri kalır bir yanı olmayacağını gösteriyor. Şirkete yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre HTC 10’un selfie kamerası, piyasadaki hiçbir telefonda kullanılmayan yeni bir kamera teknolojisine sahip olacak.

htc-10 (1)

İddialara göre HTC 10’un selfie kamerası OIS (optical image stabilization) özelliğine sahip olacak. Bugüne kadar bu teknoloji sadece arka kameralarda kullanılıyordu ama HTC selfie kameraları için de bir ilke imza atacak anlaşılan. Telefonun selfie kamerası, 4 Ultrapiksellik bir kamera sensörüne sahip olacak. Eğer bu iddialar doğru çıkarsa, HTC’nin yeni amiral gemisi piyasadaki en iyi kameralı telefon olmak için son derece ciddi bir aday olur.