HTC 10 Android 7 güncellemesiyle ortaya çıktı!

htc 10 icin android 7

HTC’nin en yeni akıllı telefonu HTC 10 Android 7.0 Nougat güncellemesiyle ortaya çıktı. Anlaşılan, cihaz güncelleme için test aşamasında.

Google kendi cihazlarına Android 7.0 Nougat güncellemesini uzun bir süre önce dağıttı. Sırada artık diğer üreticiler bulunuyor. Google’ın yeni Pixel serisi telefonları kutusundan Android 7.1 işletim sistemiyle çıkacak, diğer amiral gemileri ise Android 7 güncellemesini bekliyor.

HTC 10 Android 7 güncellemesi ne zaman gelecek?

HTC 10 için Android 7 güncellemesinin ne zaman geleceği sorusu henüz cevapsız. Ancak basına yansıyan bilgiler, HTC’nin yeni güncellemeyi test etmeye başladığını gösteriyor. Güncellemeler konusunda en hızlı davranan firmalardan biri olarak tanınan HTC, GFXBench’e yakalandı.

GFXBench’in internet sitesinde Android 7.0 sürümü yüklü bir HTC 10 modeli göründü. Dolayısıyla HTC 10 kullanıcıları yakın zamanda güncellemeyi alabilir. HTC son bir yıldır Google ile oldukça yakın. Dolayısıyla güncellemelerin dağıtımı konusunda diğer markalardan hızlı olacağı düşünülüyor.

Firma daha önce Android 7 güncellemesiyle ilgili bazı tarihler paylaşmıştı. Yayınlanan takvime göre Android 7 güncellemesini alacak ilk model HTC 10 olarak görünüyor. Sonrasında HTC One M9 ve HTC One A9 modelleri yer alıyor. Güncelleme için verilen tarih aralığı ise 2016’nın son çeyreği. Yani 2017’den önce HTC 10 kullanıcıları Android 7 sürümüne kavuşacak. İlgili ekran görüntüsünü aşağıda bulabilirsiniz.

htc-10-android-7

Tarzına düşkün olanlara kaplama telefon kılıfları!