HP Elite X3’ün çıkış tarihi sızdırıldı!

HP Elite X3’ün çıkış tarihi sızdırıldı!

HP Elite X3’ün çıkış tarihi artık belli oldu.

Telefonun; Yaz aylarında satışa çıkması bekleniyor. Hatırlanacağı üzere HP; MWC yani Mobil Dünya Kongresi 2016’da, yeni model telefonları Elite X3’ü duyurmuştu. Telefon sahip olduğu özellikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

HP Elite X3 şu özelliklere sahip:

Telefonda; 2.15 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli işlemciye sahip Qualcomm’un Snapdragon 820 yongaseti yer alıyor. Snapdragon 820 yongasetine; Adreno 530 grafik işlemcisi eşlik ediyor. 4 GB ana belleği, HP; bu modeli için tercih etmiş. 64 GB dâhili depolama alanına sahip olan telefon; micro-SD kartı girişine sahip.

Micro-SD kartı girişi ile depolama alanını 2 TB’ye kadar arttırabilirsiniz. 5.96 inçlik AMOLED ekran, QHD: “2560×1440” çözünürlüğüne sahip. 16 megapiksellik arka kameraya, 8 megapiksellik ön kamera eşlik edecek. Corning’in Gorilla Glass 4 camı ile ekran kaplanmış.

Cihaz; suya ve toza dayanıklılık anlamına gelen IP67 sertifikasına sahip. 4150 mAh batarya; cihaza güç katıyor. USB Type-C girişi, Bluetooth 4.0, 3.5 mm ses girişi, GPS, AGPS ve Bang & Olufsen ses çipi cihazın diğer özellikleri arasında yer alıyor. Windows 10 Mobile işletim sistemi telefonda kullanılıyor. Continuum aparatına da cihaz; destek veriyor.

Samsung Galaxy J1 Mini’nin hangi Ülkeler’de satışa çıkacağı belli oldu!