Honor X7c modeli resmi olarak duyuruldu

hh2 21

Honor, X7c modelini resmi olarak duyurdu ve önceki sızıntıların ardından cihazın tüm detaylarını açıkladı. Bu yeni akıllı telefon, etkileyici ekranı, güçlü donanımı ve bütçe dostu fiyatlarıyla öne çıkıyor.

Honor X7c, 6,77 inç HD+ TFT LCD ekran sunuyor. Ekran, 120Hz yenileme hızı ve 850 nit tepe parlaklık ile akıcı ve canlı bir görüntüleme deneyimi sağlıyor. Ayrıca, düşük ışıklı ortamlarda parlaklık 2 nit seviyesine kadar düşebiliyor, bu da göz konforunu artırıyor. 8 MP ön kamera, ekranın delikli kesiminde yer alıyor ve kamera alanı, Magic Capsule özelliğiyle bildirimleri ve sistem durumunu gösteriyor.

Honor X7c

X7c, Snapdragon 685 yonga seti ile destekleniyor ve 6/8 GB RAM ile 128/256 GB depolama seçenekleri sunuyor. Cihaz, hızlı ve akıcı bir kullanıcı deneyimi vaat ederken, geniş depolama alanı sayesinde daha fazla içerik saklama imkânı sağlıyor.

Kamera ve Ses Özellikleri

Cihazın arkasında, 108 MP ana kamera ve 2 MP derinlik sensörü bulunuyor. Bu kurulum, net detaylara sahip fotoğraflar sunarken, ön kamera ile özçekim deneyimi de ihmal edilmiyor. Stereo hoparlörler ve 3,5 mm kulaklık girişi, kullanıcılara kaliteli bir ses deneyimi sunuyor.

hh2

Honor X7c, IP64 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı. Cihazın kalbinde 6.000 mAh batarya yer alıyor ve bu pil 35W hızlı şarj desteği sunuyor. İlginç bir şekilde, Honor Azerbaycan’da 5.200 mAh kapasiteli alternatif bir versiyon da listelenmiş durumda. Honor X7c, Android 14 tabanlı MagicOS 8.0 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor. Yeni işletim sistemi, kullanıcı deneyimini artıran gelişmiş özelliklerle donatılmış durumda.

Cihaz, Forest Green, Midnight Black ve Moonlight White olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunulacak. Azerbaycan’da 6/128GB modeli 360 AZN (212 $), 8/256GB modeli ise 410 AZN (242 $) fiyatla satışa çıkacak. Honor’un X7c modelinin önümüzdeki haftalarda daha fazla ülkede piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Apple Business Connect için yeni özellikler geldi