Honor X20 SE için yeni görüntüler ortaya çıktı!

Honor X20 SE için yeni görüntüler ortaya çıktı!

Honor Çin pazarında Honor X20 SE cihazını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Geçen yıl Honor X10 serisi altında, Kirin 820 ve Kirin 800 SOC’ler tarafından desteklenen iki cihazı piyasaya sürdü. Honor X10 ve X10 Max adlandırılan bu cihazlar aynı zamanda 5G’ye sahipti. Adından da anlaşılacağı gibi X20 SE, markanın uygun fiyatlı bir versiyonu olacak. Bugün söz konusu telefonun canlı görüntüleri Digital Chat Station tarafından Weibo’da paylaşıldı.

Honor yakın zamanda X20 orta seviye serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Honor 50 serisinin başarısının ardından şirketin yeni telefonu Honor X20 SE görünümü, sızdırılan fotoğraflarla bir kez daha karşımıza çıktı. Cihazın Mavi-Beyaz versiyonu daha önce sızdırılmıştı ancak bugün gelen görüntülerle bir renk seçeneğini daha görmüş olduk; Pembe/Altın ve Yeşil renkleri.

Honor X20 SE için yeni görüntüler ortaya çıktı!

Görüntüler ayrıca telefonun ön tarafını da ortaya çıkardı. Cihazın merkezinde selfie kamerası için tek bir deliğe sahip büyük bir ekran LCD ekran olacak. Parmak izi tarayıcı yan tarafta olacağından, güç tuşunun da cihazın yan tarafında olması muhtemel. Haberin kaynağı, serinin iki telefondan oluşacağını öne sürüyor: Dimensity 1200 yonga setli Honor 20 ve Dimensity 700 üzerinde çalışan Honor 20 SE. Ayrıca Honor X20‘nin ekranının 6.7” diyagonal olacağı ve 120Hz yenileme hızını destekleyeceği de söylentiler arasında. Cihazın pilinin ise 66W hızlı şarj ile 4.200 mAh olacağını söyleniyor. Ancak bu model daha küçük bir ekranla gelebilir. Cihazların özellikleri ortaya çıktıkça resmi lansmana da bir o kadar yaklaşıyoruz demektir.

Potansiyeli yüksek 5 altcoin bakın hangileri oldu: Balinalar bunlardan alıyor