Honor bütçe dostu modelleriyle rekabete hız katıyor!

Honor Magic 3 hakkında detaylar gelmeye devam ediyor

Çinli teknoloji şirketi Honor, yeni akıllı telefon tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor. İşte Honor X8a’nın özellikleri ve fiyatı.

Honor bütçe dostu modelleriyle rekabete hız katıyor! Teknoloji dünyasının parlayan yıldızı Honor, yeni akıllı telefon tanıtımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Honor X9a

Geçtiğimiz yılın en büyük artışlarından birine imza atan Honor, neredeyse bir önceki yıla göre telefon satışlarını %50 arttırarak herkesin dikkatini çekmişti. Benzer bir başarıyı bu sene de sürdürmek isteyen Çinli teknoloji şirketi, geçtiğimiz gün tanıttığı Honor X9a modelinden sonra bugün de Honor X8a ile karşımıza çıktı.

Honor 80 Pro+

Honor bütçe dostu modelleriyle rekabete hız katıyor!

Ön yüzeyinde 6,7 inç büyüklüğünde Full HD+ LCD ekrana sahip olduğu anlaşılan telefonun gücünü ise Helio G88 yonga setinden aldığını görüyoruz. İşlemci kümesini 6GB RAM + 128GB dahili depolama alanı ve 8GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçenekleriyle destekleyen telefon elektriksel gücünü ise 4.500mAh’lık bataryasından alacak. Telefonun bataryasını 22,5W hızlı şarj teknolojisiyle desteklediğini de belirtelim.

honor 70 2

Arka yüzeyinde 100MP + 5MP + 2MP’den oluşan üçlü bir kamera kurulumuna sahip olan telefonun ön yüzeyinde ise 16MP’lik tek bir kamera bulunuyor. Renk seçeneklerini merak eden takipçilerimiz için bu detayı da verecek olursak, Honor X8a karşımıza açık mavi, gümüş ve gece yarısı siyah renk seçenekleriyle çıkacak. İlk etapta Birleşik Krallıklar’da satışa sunulacağı belirtilen telefonun satış fiyatı ise 220 sterlin olarak belirlendi.

iPhone 15 çıkış tarihi Kasım ayına sarkabilir