Honor akıllı telefon sektöründe zirveyi hedefliyor

jt

Honor CEO’su Zhao Ming, mezun olduğu Shanghai Jiaotong Üniversitesi’nde açılış konuşması yaptı. Üst düzey yetkili konuşmasında, markanın son dönemlerde otomobillerde çalışma trendine katılmak yerine akıllı telefon alanına odaklanacağını belirtti.

ITHome raporuna göre , Çinli teknoloji devi Honor yöneticisi, Çin’de ve tüm dünyada bir numaralı akıllı telefon markası olmayı hedefliyor. Ayrıca Zhao Ming, şirketin çeşitli Çinli markaların dahil olduğu otomobil yapım trendine katılmayacağını da sözlerine ekledi. Buna Huawei, Xiaomi, Oppo ve diğerleri de dahildir. Şirket, 2020 yılında eski ana şirketi Huawei’den bağımsız hale gelerek kendi yolunda ilerlemeye başlamıştı.

Honor akıllı telefon sektöründe zirveyi hedefliyor

O zamandan beri Zhao Mind, Honor’un gelecekte piyasaya sürülecek akıllı ürünleri için “1 + 8 + N” stratejisine bağlı kaldığını söyledi. Bu, temelde akıllı telefonları içerirken, marka ayrıca dizüstü bilgisayarlar, akıllı ekranlar, tabletler, giyilebilir cihazlar, işitme cihazları, yönlendiriciler ve diğer elektronik ürünler aracılığıyla entegre deneyimler oluşturacak. Yetkili ayrıca, gençlerin akıllı telefonlarını günde 6 saatten fazla kullandıklarını da sözlerine ekledi, bu da akıllı telefonların marka için hala ne kadar önemli olduğunun bir göstergesi.

Zhao Ming, arabaların, artırılmış gerçeklik teknolojisinin ve daha fazlasının yakında gelecekte daha popüler hale geleceğine inanıyor, ancak akıllı telefonlar hala yeri doldurulamaz ve şu anda hala en iyi çözüm. Şirketin hala tüketici odaklı olduğunu ve sektörde yeniliklere devam edeceğini, aynı zamanda üniversiteler ve araştırma enstitüleriyle ilişkilerini sürdüreceğini belirtti.

Dünyanın ilk Snapdragon 870 tableti Xiaoxin Pad Pro 2021