Honor 20 Pro ne zaman satışa sunulacak?

Honor 20 Pro

Geçtiğimiz aylarda tanıtılan Honor 20 Pro modelinin ne zaman satışa sunulacağı bugün açıklandı. Bakalım merakla beklenen telefon ne zaman satışta olacak?

Huawei’nin alt markası olan Honor, Mayıs ayında Honor 20 Pro modeli ile karşımıza çıkmıştı. DxOMark’tan 111 puan alarak bütün dikkatleri bir anda üzerine çeken telefon, aradan geçen zamana rağmen satışa sunulmamıştı. Bugün ise telefonun Avrupa satış tarihi hakkında ilk açıklamalar geldi.

6.26 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü ekran ile gelen telefon, gücünü HiSilicon’un Kirin 980 işlemcisinden alıyor. 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelen telefonda; 48 Megapiksel ana + 16 Megapiksel ultra geniş açılı + 8 Megapiksel telefoto + 2 Megapiksel makro kamera yer alıyor. 4.000 mAh kapasiteli batarya ile kutusundan çıkan telefonda 22.5W hızlı şarj desteği yer alıyor.

Samsung Galaxy Fold çıkış tarihi kesinleşti!

Üst segmente hitap eden telefon açıklamalara göre; 2 Ağustos 2019 tarihinde ilk olarak Rusya’da satışa sunulacak. Ağustos ayı içerisinde diğer Avrupa ülkelerinde de satışa sunulacağını düşündüğümüz telefonun, henüz Türkiye’ye gelip gelmeyeceği bilinmiyor. Bu telefon Türkiye’ye geldiğinde tahminlerime göre, 6.000 TL ila 7.000 TL fiyat aralığında satılacak.

Honor 20 Pro