Harici Güç Kaynağına İhtiyaç Duymayan Tasarruflu Ağ Erişimi Kontrol Çözümü

edge gorsel

Yazılım ve harici güç kaynağı gerektirmeyen EDGE EVO Solo bilgi erişiminin kritik öneme sahip olduğu kurumlarda güvenlik seviyesini uygun maliyetle artırmaya imkân tanıyor.

Türkiye ve EMEA bölgesine akıllı kart, biyometri ve güvenlik çözümleri, uygulama geliştirme ve teknoloji entegrasyonu alanlarında 1984 yılından bu yana hizmet sunan Türk teknoloji şirketi ÖLÇSAN, küresel iş ortağı olduğu HID Global’in yeni ağ erişim kontrol çözümü EDGE EVO Solo’yu Türkiye’ye getiriyor. 

Kablo ve güç kaynağından tasarruf

Dünya çapında faaliyet gösteren bilgi güvenliği firması HID Global tarafından geliştirilen yeni EDGE EVO Solo çözümü, gücünü Ethernet üzerinden (Power on Ethernet – PoE) alıyor. Bu sayede bilgiye erişimin kritik önem taşıdığı ve sınırlandırıldığı yüksek güvenlikli site, şirket ya da kamu kurumları, kuracakları kontrol noktalarında erişim kontrolü için harici bir güç kaynağına ihtiyaç duymayacak ve tasarruf sağlayabilecek. Bağımsız çalışan ve IP bazlı bir çözüm olan EDGE EVO Solo PoE kullanılan bir kapı etrafındaki tüm cihazlara güç verebiliyor. Ayrıca geleneksel yapılı kablo ile kıyaslandığında daha ucuz olan CAT5 kablolarını kullanarak kurumlara tasarruf sağlıyor.

 pa_b05_edge_en_850x2000.indd

Yazılım gerektirmeyen ağ erişimi kontrol çözümü

Kullanımı kolay bir web-tabanlı kullanıcı arayüzü ile donatılan EDGE EVO Solo, standart web tarayıcısı kullanılarak uzaktan yönetilebiliyor ve harici bir yazılım gerektirmiyor. Çözüm, gerekli olduğu takdirde genel yönetim yazılımları, geçiş kontrol yazılımları ve ÖLÇSAN bünyesinde geliştirilmiş olan Geçiş Kontrol ve PDKS yazılımları ile de uyumlu çalışıyor. Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcılarının en son versiyonlarını destekleyen bu arayüz, denetleyicilere kolay bir kontrol iş akışı sağlıyor. İki okuyucuya kadar destek sunan EDGE EVO Solo, bir kurumdaki çalışanların belirlenen alanlara giriş ve çıkış saatlerini anlık olarak takip edebiliyor. Küresel düzenleyici sertifikalara sahip olan çözüm Türkçe de dahil olmak üzere 12 dili destekliyor. Çözümün Türkiye’deki dağıtımını HID Global’in küresel iş ortağı ÖLÇSAN üstlenecek.

Apple iPad mini Üretimini Durdurabilir