Haier Beyaz Eşya Ürünleri Telefonları Sarj Edecek

wattup

Genel merkezinin Hong Kong’da bulunduğu Haier dünya da beyaz eşya sektörünün en iyileri arasında yer alıyor.Haier artık ürünleri ile akıllı telefonları 5 metre öteden sarj edebilecek.

Dünyaca ünlü beyaz eşya üretici Haier,ürünlerini akıllı telefon sarj edebilecek türden donatıcak. Üstelik ürünler akıllı telefonları 5 metre öteden sarj edebilecek kapasitede olacak. Günümüz teknolojisinde artık beyaz eşyalar görevlerinin dışındaki ihtiyaçları da halledebilmeli. Ülkemizde de pazara çıkan Haier,kısa bir süre sonra akıllı telefonları 5 metre öteden sarj edebilecek ürünler ile karşımıza çıkacak.

Şirket Energous adını verdiği Wi-Fi radyo bantlarından enerji aktarabilen bir sistem ile kullanıcılarının karşısına çıkmayı planlıyor. WattUp adlı şirketin geliştirmiş olduğu bu sistem 4,5 metre uzaklıktaki akıllı telefonlara bağlanıyor ve telefonunuzu sarj olmasını sağlıyor.Şimdilik enerji aktarım miktarları gizli tutulduğundan ötürü telefonunuz ne kadar sürede sarj olur bilinmez.Şimdilik Energous adı verilen bu yeni sistemi tanıtan WattUp şirketinin kurucusu ve CEO’su olan Michael Leabman’ın tanıtım videosunu izlemek ile yetinmeliyiz.

Game of Thrones Oyunundan Yeni Detaylar Geldi