Haftanın en iyi iOS ve Android oyunları -3

Haftanın en iyi mobil oyunları

#İŞBİRLİĞİ

Her hafta yaptığımız gibi bu hafta da Android ve iOS platformları için App Store ve Google Play Store’da yer alan iyi oyunları sizler için derledik. Akıllı telefonunuz veya tablet bilgisayarınızla vakit geçirmek için oyun arıyorsanız bu galeri tam size göre!

haftanin-en-iyi-mobil-oyunlari

Kimi zaman sadece vakit geçirmez, kimi zaman ise bir tutkuyla bağlı olduğumuz mobil oyunlardan 7 tanesini sizler için derledik. Android için Google Play Store’da, iOS için ise App Store’da bulabileceğiniz, geçtiğimiz haftanın en çok çıkış yapan oyunlarını ilerleyen sayfalarda bulabilirsiniz.

Oyunların iki tanesi Android için ne yazık ki bulunmuyor. Ancak yorumlar bölümünde benzer alternatiflerini yazabilirsiniz. Yine oyunların bir kısmı ücretli, bir kısmı ücretsiz. Ancak ücretli olanlar bize göre parasının hakkını kesinlikle verebilecek türden. Seçim sizin, hangi oyunları indirip denediğinizi bize yazabilir, farklı oyun önerilerinizi yorumlar bölümünden iletebilirsiniz. Oyunların indirme linklerini de sizler için yazıya ekledik.

1. Lara Croft GO

Indiana Jones ve Tomb Raider hayranlarının kesinlikle hoşuna gidecek olan puzzle yüründeki bu oyun, grafikleri, renk paleti ve arayüzü ile oldukça şık duruyor. Oyun 4.99 Dolarlık fiyatıyla App Store’da sevenlerini bekliyor.

App Store: Lara Croft GO

Google Play Store: Lara Croft GO

lara-croft-go-oyun