Google Yeni Android Reklamını Yayınladı

googleandroid

Geçen aylarda işletim sisteminin güncellenmesi ile birlikte Android içinde yeni bir reklam geldi.
İşletim sistemini güncelleyen Google, Android için çok sevimli bir reklam filmi yayınladı. Reklamın oyuncu kadrosu hayvanlardan oluşuyor. Verdiği mesaj ise oldukça başaırılı ve dikkatleri üstüne çekiyor.
Yeni sürüm Lollipop ile birlikte bir kaç sorunda ortadan kalkıyor temiz ve modern bir arayüze oluşan yeni işletim sistemi görsel dil olarak Materian Design‘ı tercij etmiş. Kilit ekranı, misafir hesabu açma, pil tüketiminde yapılan optimizasyonlar ve paneli gibi bir çok özelliği yenilendi. Cross-Sync adlı gerçek zamanlı senkronizasyon özelliği getirildi.

 

Lollipop ile birlikte bir çok özellik geldi ve bir reklam filmi. Friends Furever adlı reklam filmin de ki “fur” kelimesi Türkçe de “kürk” anlamına geliyor. Bu yüzden de reklamın hayvanlar temalı olduğu hemen anlaşılabiliyor. Reklam filminin içerisinde “Be together. Not the same.” mesajı veriliyor. Yani türkçesi “Birlikte hareket edin. Aynı olmayın.” Sevimli hayvanlarla mesajını veren Google reklamda iOS işletim sistemine de laf çarpıtmadan edemiyor. Şuanda piyasayada bir çok Android işletim sistemli telefon var ama hepsi birbirinden farklı. Fakat iOS işletim sistemi için bu geçerli değil.

GoPro HERO 3’e Güncelleştirme Geldi