Google Play Store’a Alternatif Geldi!

google play store

Ülkemize hizmet sunmayan Dünyanın en büyük e-ticaret ağı Amazon’un uygulama mağazasından ücretli ve ücretsiz binlerce uygulama mevcut.  Amazon, her gün bu bir adet ücretli uygulamayı ücretsiz olarak sunuyor.

Bunun yanı sıra ülkemizde sadece APK olarak kurabildiğiniz bu market uygulamasında Amazon’un kütüphanesinin de yardımı ile dev bir kitap ve müzik arşivi yer alıyor.

GetJar

Facebook entegrasyonu ile beğenilen uygulamaları ön plana çıkartan GetJar, uçsuz bucaksız bir uygulama mağazası ve üstelik Google Play Store’dan alışık olduğunuz kategori sistemi ile aradığınızı bulmanızı çok kolaylaştırıyor.

Mobogenie

Bolca duvar kâğıdı ve zil sesini de barındıran bu marketin İçinde bulundurduğu uygulamalar Google Play Store’dan çok farklı değil; ancak Mobogenie’nin akıllı yorum sistemi, aradığınız ya da ihtiyacınız olanı daha raht bulmanıza imkân veriyor.

google play store

SlideMe

Tüm uygulamaların elle test edildiği, son derece güvenli olan bu marketin çok aktif bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Bu nedenle oylamaları ve kullanıcı yorumlarını okuyarak ihtiyacınız olan ve işinize en çok yarayacak uygulamayı rahatlıkla bulabilirsiniz. Bu market de sadece APK olarak ekleyebilecekleriniz arasında yer alıyor.

F-Droid

Özgür yazılımı destekleyen, açık kaynak kodlarından yana olan bu market, diğer uygulama marketlerinin çok haz etmediği bir sistem olan bağış sistemi ile yürüyor.

Türkiye’de Peynir Ekmek Gibi Akıllı Telefon Satılıyor