Google Pixel 2 Nasıl Görünecek?

Google Pixel 2

Google Pixel 2’nin nasıl görüneceğini gösteren çizimler internete sızdırıldı. Telefonun çift arka kamera ve ince ekran çerçevesiyle geliyor.

Bildiğiniz gibi Google’ın bu yıl Pixel serisinden üç yeni telefon çıkarması bekleniyor. Google Pixel 2 serisinin yeni üyeleri henüz resmen tanıtılmadı ama telefonlar hakkında ilk bilgiler gelmeye başladı. Bugün de Google’ın yeni telefonlarından birini gösteren çizimler internete sızdırıldı. Böylece telefonun tasarımı hakkında önemli detaylar ortaya çıktı.

Pixel 2’nin bu çizimlerine bakılırsa telefon çift kamera teknolojisyle geliyor. Ayrıca ekran çerçevesi de yok denecek kadar incelmiş durumda. Bu çizimlerin yanında gelen söylentilere göre telefonun arkasında 16 megapiksel + 16 megapiksel çift kamera yer alacak. Telefonun selfie kamerasının ise 8 megapiksel olacağı söyleniyor.

Ayrıca Google’ın telefonunda Qualcomm’un Snapdragon 836 işlemcisini kullanacağı söyleniyor. Ancak Snapdragon 836 henüz resmi olarak duyurulmadığı için bu söylentiye şüpheyle yaklaşmakta fayda var.

google-pixel-2

Moto Z2 Performans Testinde Görüldü