Google “Nova” İddası Güçleniyor

Google Hakkinda Yeni Dedikodular

GSM operatörlerini tedirgin edecek olan Google Nova’nın dedikoduları artarken bununla ucuz ve kaliteli bir şebeke ağının bizi beklediğini söylemek gerek.

Google’ın geleceğin teknoloji hedefi olan mobil telefonlara yönelik servis kurma peşinde olduğu iddia edilirken, firmanın bu konuda çalışmalarını çok önceden başlattığı biliniyordu. Henüz resmi bir açıklama olmadığı için bir teori olarak gözüken tasarım “Nova” ismi ile tüm dünyaya yayılacak olan bir proje olarak biliniyor.Geçtiğimiz günlerde de Google‘ın bir GSM operatörü olacağı dedikodusu artığında GSM operatörlerini tedirgin etmeye yeterli olmuştu. Öyle ki iddaa gerçeğe dönüşecek gibi gözüküyor. Google’ın Nova olarak adlandırdığı bu muhteşem proje sayesinde dünyanın her köşesinde ucuz ve kaliteli bir iletişim ağı kurulacak. Google’ın sahip olduğu uydu ve teknoloji sayesinde tercih edilecek bir numaralı GSM olacağı kesin olacaktır.

telefon-hattiniz-google-olsun-705x290

Önceki günlerde de konuyla ilgili pek çok iddia karşısında sessizliğini koruması, son gelen bilgilerin doğruluğunu daha da arttırırken, firmanın tercih edeceği teknoloji ile ilgili bilgiler de paylaşıldı. Henüz kullanımda olan Straight Talk’ın daha güçlü ve kapsamlı bir versiyonu olacağı düşünülen Google mobil servisinin, bu alanda hizmet veren firmalar üzerinden hizmet alması bekleniyor. Bu durumda da gözeler ve Verizon gibi şirketlere çevriliyor. Google mobil servisin ne zaman açıklanacağı, tanıtımının ne zaman yapılacağı ve ne zaman kullanılmaya başlanacağı ile ilgili herhangi bir tarih verilmezken,Google bu sayede hem kaliteli hizmet hem de uygun fiyatlarla hizmetini sunabilecek.

 

İşçi Çıkarma Sırası Sony’de