Google 3D Touch için ilginç bir özellik duyurdu!

Google 3D Touch

Google 3D Touch teknolojisine ilginç bir yorum getirdi. 3D Touch özelliğini kullanarak yeni bilgiler öğrenebilirsiniz.

Apple’ın geçtiğimiz yıl iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde duyurduğu basınca duyarlı ekran teknolojisi 3D Touch, Google ile ayrı bir anlam kazandı. Güncellenen Google uygulaması ile ilginç bir özellik geldi.

Google 3D Touch teknolojisini nasıl kullandı?

Uygulamalar sırayla iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerindeki 3D Touch teknolojisi için güncelleniyor. Google ile bu teknolojiye farklı bir anlam kazandırdı. Google’ın tarayıcı sürümünde yıllardır bulunan “Kendini Şanslı Hissediyorum” butonu artık 3D Touch menüsünde açılıyor. iOS cihazlar için App Store’da bulunan yerleşik Google uygulaması bu sayede ilginç bir özellik sunmuş oldu.

Google 3D Touch menüsünde standart Google araması, görsel arama, sesli arama ve “Kendimi Şanslı Hissediyorum” seçenekleri bulunuyor. Eğer “Kendimi Şanslı Hissediyorum” butonunu açarsanız, Google içerisinde uygulama sizin için rastgele bir soru aratıyor. Bu sorular “Kafamızda kaç saç var?”, “Nobel ödülünü alan ilk kadın kimdir?”, “Aurora ışıkları neden oluşur?” şeklinde olabiliyor. Her açışınızda sorular değişiyor ve her seferinde yeni bir şeyler öğrenmek mümkün oluyor. Sorular ve cevapları, bu özellik için hazırlanmış okunaklı ve sade bir arayüzde sunuluyor.

Uygulamalar şimdiye kadar hep kendi iç özelliklerini kısayol şeklinde 3D Touch menüsüne ekliyordu. Ancak Google bu konuda önemli bir farklılık yarattı. App Store üzerinden Google uygulamasına ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Şirketler için “2 in 1” avantajı