Gölgelerin Efendisi Her Zamankinden de Güçlü!

Castlevania Lords of Shadow 2 2014 03 07 14 004

Merakla beklenen aksiyon-rpg oyunu Castlevania: Lords Of Shadows 2 görücüye çıktı. Peki oyun otoritelerden nasıl puanlar aldı?

Castlevania: Lords of Shadows, mazisi çok eskilere dayanan muhteşem bir serinin yeniden yapımıydı. Oyunda, sevdiği kadını kurtarmak için her şeyini feda etmeye hazır, asil şövalye Gabriel’ı yönetmiştik. Şeytan’ın bizzat kendisi ile savaşmak için Gölge Lordları’nı birbir yenmiş ve onların güçlerine el koymuştuk. Asıl büyük sürpriz ise, “Credits” ekranından sonra çıkan videoda belli olmuştu. Gölgelerin güçlerini ele geçiren asil şövalye Gabriel, ölümsüz bir gece yaratığına, yani Dracula’nın kendisine dönüşmüştü.

Castlevania Lords of Shadow 2

Uzun süren bekleyiş sona erdi ve Castlevania: Lords Of Shadows 2’nin PC ve konsol versiyonları satışa sunuldu. IGN, Gamespot, Gameranking, Metacritic gibi dünyaca ünlü siteler, oyuna 8/10 notunu layık gördüler. Yani yapım, öncüsü kadar iyi olmasa da sizi ekran başına çivileyecek kadar başarılı. Bunda sürükleyici öyküsü ve harika grafiklerinin payı büyük. Castlevania: Lords Of Shadows 2’nin eleştirilen noktası ise bazı kontroller, zorluk seviyesi ve aksiyon oyunlarında sıkça problem yaşadığımız kamera açıları.