Girişimci ve Kobi’lere anında fikir, tavsiye ve deneyim hizmeti

girişimci

TOSYÖV, Eksperin ile yaptığı bu anlaşmayla, bünyesindeki uzman ve danışmanlarının Eksperin’de yer alarak KOBİ’ler ile girişimci ve kurumlara platform vasıtasıyla online danışmanlık hizmetleri verilmesi konusunda işbirliği gerçekleştirdi.

Eksperin.com, özellikle girişimci ve KOBİ’lerin, sektörde yaşadıkları en büyük sorunlardan birinin, işleriyle ilgili özel olarak soru sorup fikir alabilecekleri uzman kişileri bulmak ve bulsalar da onlara soru sorarak fikir alacakları bir ortam olmaması fikrinden hareketle hayat buldu. Site, bilgi, fikir, tavsiye ve deneyime ihtiyacı olan kişilerle, uzmanlıklarını profesyonel olarak gelire çevirmek isteyen kişileri özel yazılım sayesinde telefon yoluyla bire bir görüştüren bir köprü görevi üstleniyor.

TOSYÖV ve Eksperin işbirliği sayesinde müşteriler; platforma gelip hangi kategoriden TOSYÖV uzmanıyla görüşmek istiyorsa ona istek gönderip randevulaşıyor ve 15, 30 veya 60 dakikalık görüşme seçeneklerinden birini seçiyor.

girişimci 2

Daha sonra platform tarafından her iki kişiye de sabit bir telefon numarası ve görüşme için özel şifre veriliyor. İki taraf da randevulaşılan saatte numarayı arayıp şifreyi girerek görüşmeye başlıyorlar. Burada en önemli detaylardan biri, görüşme yapan kişilerin gizliliğinin sağlanması. Yani iki taraf da birbirlerinin iletişim bilgilerine sahip değil. Bu sayede örneğin Anadolu’da yer alan bir KOBİ; işiyle ilgili bir sorunu; hiçbir zahmete katlanmadan ve yüz yüze görüşme için girmesi gereken maliyetlere gerek kalmadan oturduğu yerden kolayca TOSYÖV uzmanına ulaşıp sorununu çözebiliyor.

TOSYÖV Yönetim Kurulu Başkanı Ş. Nezih Kuleyin işbirliğine ilişkin yaptığı açıklamada, “TOSYÖV olarak KOBİ’lerimizi faaliyetlerimizle bilgilendirerek desteklerimizi sürdürmekteyiz.  Bu bağlamda; Eksperin ile de yapılan işbirliği ile KOBİ’lerimizin uzman kişilerle yapacakları görüşmelerle konularında yaratıcı çözümler üretilmesi hedeflenmektedir” dedi.

Kuleyin ayrıca “Eksperin, belirli kategorilerde uzman; danışman ve mentorlarla, bu kişilerden fikir, tavsiye, deneyim almak ve soru sormak isteyen girişimci, KOBİ ve işletme sahiplerini anında görüştüren bir online platform. TOSYÖV ile yapılacak işbirliğinde; platformda yer alacak TOSYÖV uzman ve danışmanlarına Türkiye’nin her yerinden rahatça ulaşılması ve görüşülmesine olanak sağlanacak olup ayrıca bu sistemde şirketler profesyonel olarak işleriyle ilgili sorunlarını kolay yoldan çözebilecekler” diye ekledi.

Oturduğun Yerden İstediğin Saatte İhtiyacın Olana Ulaş

Eksperin.com kurucusu Ersin Mete Ertürk; “ İnsanlar bazen öyle bir noktaya geliyor ki hızlı karar alması gereken durumlarda yaşadıkları tereddütü ve ne yapması gerektiğini bu yollardan daha önce geçmiş; aynı deneyimleri yaşayıp başarılı olmuş ya da başarısızlık yaşamış kişilere sorarak, onlardan fikir alma ihtiyacı duyuyor. İşte biz de Eksperin.com’da bunu kolay yoldan sağlıyoruz. Ulaşılamaz kişileri, benzersiz iş deneyimleri yaşamış, çeşitli kategorilerdeki uzmanları, ihtiyacı olan kişilerle teknolojik altyapımız sayesinde telefon yoluyla görüştürüyoruz. TOSYÖV ile başladığımız işbirliğinin temelini de bu düşünce oluşturuyor”

Türkiye’de girişimcilik son yıllarda artan bir trend’de ilerliyor. Bu noktada hem girişimcilerin hem de KOBİ’lerin en çok ihtiyaç duydukları şeylerden biri; yeni başlayacakları proje veya devam eden işleriyle ilgili soru sorup fikir alabilecekleri kişilere ulaşabilmek. TOSYÖV ile bu yeniliğe imza atmaktaki amacımız özellikle KOBİ’lerin ve 1,5 milyon girişimcinin bu hizmetten yararlanarak işlerini büyütmelerini sağlamak” dedi.

1200 dolarlık Hydrogen One canlı canlı görüntülendi!