General Mobile GM 9 Pro için Android 9.0 Pie müjdesi!

General Mobile GM 9 Pro teknik özellikler

General Mobile GM 9 Pro için Android 9.0 Pie güncellemesinin beta testleri başladı. General Mobile GM 9 Pro için Android 9.0 Pie güncellemesini yüklemek için haberimize göz atın.

General Mobile‘ın geçtiğimiz haftalarda tanıttığı General Mobile GM 9 Pro modeli kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkarak biraz hayal kırıklığı yaratmıştı. Ancak General Mobile bunu telafi etmek için kolları sıvadı. General Mobile GM 9 Pro için Android 9.0 Pie sürümünün testlerine bugün resmen başlandı.

Android 9.0 Pie beta testlerini başlatan General Mobile, kullanıcılarından aşağıdaki maddeleri kabul etmesini istiyor.

Beta programı; sadece General Mobile GM 9 Pro cihazlarında geçerli olup, güncel yazılımları ilk deneyimlemek isteyen kullanıcılarımıza sunduğumuz test yazılımıdır. Sizlerin geri bildirimleri, kısa zaman içinde sunacağımız yazılımı çok daha stabil ve kusursuz bir hale getirmemizde bizlere yardımcı olacaktır.

Nasıl katılabilirim?; GM 9 Pro Android 9 Pie Beta programına hizmet şartlarını kabul ettikten sonra katılabilirsiniz.
Beta programının detayları e-posta adresinize gönderilecektir.

Kayıt Olmadan önce; Beta yazılımını yüklemeden önce GM 9 Pro akıllı telefonunuzu yedeklediğinizden emin olun. Bu program kapsamında alacağınız güncellemeler yayın öncesi sürümlerdir. Cihazınızın kusursuz ve hatasız çalışmasını etkileyebilecek bazı hatalar ile karşılaşabilirsiniz.”

General Mobile GM 9 Pro inceleme

Android 9.0 Beta programına buradan katılabilirsiniz. Beta yazılımını yüklemeden önce lütfen yedek almayı unutmayın. Android 9.0 Pie sürümünü beğenmemeniz durumunda Android 8.1 Oreo’ya dönerken tüm verilerinizi kaybedeceksiniz.

General Mobile GM 9 Pro için Android 9.0 Pie