General Mobile Discovery Elite Tanıtıldı

General Mobile Discovery Elite Tanıtıldı

General Mobile, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Discovery modelinin ardından bugün gerçekleştirdiği etkinlikle Discovery Elite’i tanıttı. İlk Selfie dostu telefon olarak lanse edilen Discovery Elite 5.5 inch ekranı,  16MP arka, 8MP ön otofokuslu kameralara sahip.

Şık tasarımı, üstün özellikleri ile akıllı telefon pazarında yeni bir dönem başlatacak olan DISCOVERY ELITE, rakiplerine fark atacak bir kameraya sahip.  DISCOVERY ELITE, Selfie tutkunlarının, eşsiz kareler yakalayacağı, özel Selfie albümlerinde saklayıp tek tuş ile sosyal medyada paylaşacağı, özel bir yazılıma sahip. 16MP’lik flaşlı ve geniş açılı arka kamerası ile 7 saniyede 40 kare çekebilen DISCOVERY ELITE, 8MP otofokuslu ön kamerası ile kusursuz profil fotoğrafları çekmenize olanak tanıyor.

General Mobile Discovery Elite

Kadınların makyajsız fotoğraf çektirmem derdine son veren uygulaması ile DISCOVERY ELITE, selfie fotoğraflarda tek tuşla makyaj yapmayı sağlıyor. Üstelik size en çok yakışan makyajı seçmek için parmağınızı kaydırmak yeterli oluyor. Kaydettiğiniz selfie fotoğrafları yine kişiler menüsünden kolayca erişilebiliyor. Üstelik yeni güncellemelerle selfie fotoğrafları düzenlemek her seferinde daha kolay olacak. 

General-Mobile-Discovery

DISCOVERY ELITE’in kamerası, Geo-Tagging (haritada işaretle), Dokun-Odakla, Görüntü Sabitleme, Yüz ve Gülücük Yakalama, HDR, SR özelliklerine sahip.25 Mart günü satışa çıkacak olan General Mobile DISCOVERY ELITE,  5.5inch 401PPI LTPS Gorilla Glass 3 ekrana sahip.  Andorid işletim sistemine sahip DISCOVERY ELITE,   3GB RAM 32GB ROM (dahili bellek), Qualcomm Snapdragon800 2.2GHz dört çekirdek (Quad Core) işlemcisi  bulunuyor. NFC desteği ve Wi-Fi display özelliklerine sahip olanDISCOVERY ELITE, 401PPI piksel yoğunluğu, 1920×1080 piksel full HD ekran  çözünürlüğü ile başarılı bir görüş açısı ve kaliteyi bir arada sunuyor. DISCOVERY ELITE, 16MP flaşlı geniş açılı arka kamera ve 8MP ön kameraya sahip siyah ve beyaz renk alternatifleri ile 1299TL ye satışa sunulacak.

Lumia 930 ve Lumia 630 Nisanda Tanıtılabilir