DISCOVERY 16 GB Sürümü Hazır

discovery2

#İŞBİRLİĞİ

General Mobile, uzun süren durgunluğunun ardından çıkarttığı DISCOVERY modeli ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Bu başarıyı devam ettirecek yeni sürüm de yolda…

General Mobile’ ın performansı ve fiyatı ile yoğun talep gören DISCOVERY, 16GB’ lık yeni sürümü ile bekleyenlerini karşılayacak. Andorid’in en son sürümü 4.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olacak olan DISCOVERY 16 GB, dört çekirdek işlemcisi ve 1GB RAM’i buluyor. Diğer işlemcilere göre %50 enerji tasarrufu sağlayan işlemcisi ile kullanım kolaylığı da sağlayan DISCOVERY 16 GB, 312PPI piksel yoğunluğu, 4.7inch HD IPS ekranı ve 1280×720 piksel çözünürlüğü ile göz dolduruyor. 8MP otofokus ve flaşlı, hızlı kamerası, tek dokunuşla 21 saniyede 99 resim çekmeyi sağlayan lensi ile de fark yaratan DISCOVERY, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS ve 3G görüntülü görüşme bağlantılarını destekliyor. discovery2

DISCOVERY 16GB, 42 Mbps HSPA+ hızlı internet erişimi ile internette gezinirken yüksek çözünürlükteki videoları çok kısa sürede indirebilme ve yüksek performansla izleme olanağı da sağlıyor.

DISCOVERY modeli için kullanıcılarının geri bildirimlerini değerlendirerek güncellemeleri hazırlayan General Mobile, Over The Air desteği ile kolay ulaşılabilir şekilde güncellemeleri sunuyor.

Siyah, beyaz, mavi ve pembe renk alternatifleri ile satışa sunulacak olan DISCOVERY 16 GB modelinin satış fiyatı ise 699 TL olarak belirlenmiş.